reklama
Ale z ty,że codziennie inny to chyba nie bardzo. Robisz tak,że na przykłąd najpierw marchewka, za 3-4 dni, jabłko, za kolejno 3-4 marchew-jabłko, później znowu kilka dni i ziemniak....i tak dalej i tak dalej.
Kaca baza marchewkowa przytkała i wczoraj walczyliśmy z kupą pół dnia. Już jest ok. Dziś dostanie jabłuszko. Już sobie fajnie z jedzeniem radzi
Kaca baza marchewkowa przytkała i wczoraj walczyliśmy z kupą pół dnia. Już jest ok. Dziś dostanie jabłuszko. Już sobie fajnie z jedzeniem radzi
axarai
dziecioholiczka......
Palemka albo inna mama która takowy ma, jaki to jest smoczek trójprzepływowy????????????????? Zaraz jadę to kupię. Adola dziś to już jedzie po bandzie! O 4 wypiła 16, o 9 rano ze 15, o 11:30 ze 80 OOO! I w ogóle tak dziwnie pije, jakby jej za szybko leciało Ma 1+ smoczki, ale dziurki już większe się zrobiły od ssania wiadomo, i chyba muszę dziś kupić 1+ nowe
K
Kasieq
Gość
Axa jesteś pewna że to smoczek? Bo moja tak się zachowywała ja tez o smoczku myślałam a tu zonk. Mleko zmieniłam też i tylko troszkę lepiej. Myślę że te zachowania- spanie, nie spanie i problemy z jedzeniem, to wina tego skoku, bo za dużo podobieństw jest między dzieciaczkami. Ja postanowiłam to przeczekać, bo już mi ręce opadają i brakuje pomysłów
Ostatnio edytowane przez moderatora:
axarai
dziecioholiczka......
Kasieq może, może... Jeszcze dziś spróbuje z tym nowym smoczkiem 1+, a jak nie pomoże, to już faktycznie trzeba czekać chyba
Axa- trójprzepływowy to taki 0+,3+,6+ w jednym. W zależności czy trzyma się 1,2 czy 3 do góry to leci z różną szybkością.
Mój Kac chyba po skoku,bo śpi dużo lepiej,więcej się śmieje i potrafi sam sobą zająć. I je lepiej- dzis na śniadania 130,drugie śniadanie 170 i przed chwilą 130.
Mój Kac chyba po skoku,bo śpi dużo lepiej,więcej się śmieje i potrafi sam sobą zająć. I je lepiej- dzis na śniadania 130,drugie śniadanie 170 i przed chwilą 130.
Ja mam tez 3-przeplywowy. u mnie sie kreci butelka, i albo sie otwiera sama dziurka, albo takie wieksze wyciecie, a na koncu i dziurka i to wieksze ;-) (kurka nie umiem tlumaczyc heh) taki jakby prostokacik wyciety ;-) mlodemu tak sie spodobalo to najwieksze, na "3", ze tylko tak mi pije, zarowno samo mleko, jak i z kleikiem ;-)
u nas wprowadzilismy marchew, jablko, ziemniaka i szpinak(jest taki sloiczek ziemniaki ze szpinakiem) no i najbardziej mu wlasnie te zielone ziemniaczki smakuja ;-) a potem taaaaaaaaka zielona kupa ;-)
u nas wprowadzilismy marchew, jablko, ziemniaka i szpinak(jest taki sloiczek ziemniaki ze szpinakiem) no i najbardziej mu wlasnie te zielone ziemniaczki smakuja ;-) a potem taaaaaaaaka zielona kupa ;-)
A ja dzis zapodalam Adasiowi gruszke zblenderowana, musialam dodac troche wody zeby ladnie sie pomielilo a potem dodalam jedna lyzke kleiku ryzowego i to potem wygladalo jak kaszka gruszkowa, tyle , ze wiekszosc kaszki. Super sprawa. Ale mu smakowalo
reklama
Podziel się: