reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki, czyli nowe pokarmy w diecie maluszkow :-)

A u nas dziś wielki dzień, zaczęłam wprowadzanie nowości - podałąm małej jabłuszko. Ileż ona się nakrzywiła, jakie miny robiła.. łooooo matkoooo ale jakoś zjadła, zobaczymy czy jutro też da się przekonać i mam nadzieje, że uczulenia nie będzie.

reklama
ja to bym chciała,żeby młody więcej ważył a on na mm i jakoś nie jest "pulchniutki" ;-)

Dolores a herbatka koperkowa, ewentualnie czopki lub termometr ;-)

tylko że Zuzola radzi sobie
ale męczy się i jest przy tym czerwona jak burak

dziś kupiliśmy sok jabłkowy w sklepie eko i zapodałam małej 150ml
piła i piła aż się darła że chciała więcej
i po tym kupencja była ok

według m za rzadka :-D
jak nie urok to ;-)

muszę biegać za nią częściej z piciem :D

mój waży 7790 i też jest na piersi. Wcześniej lekarka mówiła bym go karmiła co 2,5-3 h, a teraz tylko mówi że on po prostu szybko rośnie i przepisała witaminy by mu niczego nie brakowało.
Nie ma co się martwić wagą takich szkrabów, jak nauczą się chodzić to lada moment spalą ten tłuszczyk ;)

my od dziś wprowadzamy dwa posiłki - obiadek i deserek bo na razie działaliśmy zamiennie zeby ostrożnie do jedzonka przyzwyczaić sie :tak:

Ja dzis zapodalam gruszke Williamsa ,zezarl jak wszystko zreszta.
Na poczatku zawsze jest droby skrzyw, ale potem je :-)

Probowalismy my juz chyba wszystkiego od 4mies na sloiczku

My dzisiaj rybkę z warzywkami przyrządziliśmy ;-) Artur chyba lubi bo zjadł całą miseczkę już któryś raz ;-) A wczoraj był królik i też chyba posmakowało, za to po nim od rana chyba ma zatwardzenie bo już 3 raz wystękał ciut kupki ale ważne że robi ;-)

a ja dałam juniorowi dziś herbatkę rumiankową łyżeczką....krzywił się tak samo jak przy jabłku :szok: może jemu łyżeczka nie pasuje :confused: za pierwszym razem była plastikowa a teraz dałam metalową :no:

reklama
Do góry