A u nas dziś wielki dzień, zaczęłam wprowadzanie nowości - podałąm małej jabłuszko. Ileż ona się nakrzywiła, jakie miny robiła.. łooooo matkoooo ale jakoś zjadła, zobaczymy czy jutro też da się przekonać i mam nadzieje, że uczulenia nie będzie.
reklama
D
Doloress
Gość
ja to bym chciała,żeby młody więcej ważył a on na mm i jakoś nie jest "pulchniutki" ;-)
Dolores a herbatka koperkowa, ewentualnie czopki lub termometr ;-)
tylko że Zuzola radzi sobie
ale męczy się i jest przy tym czerwona jak burak
dziś kupiliśmy sok jabłkowy w sklepie eko i zapodałam małej 150ml
piła i piła aż się darła że chciała więcej
i po tym kupencja była ok
według m za rzadka
jak nie urok to ;-)
muszę biegać za nią częściej z piciem
mój waży 7790 i też jest na piersi. Wcześniej lekarka mówiła bym go karmiła co 2,5-3 h, a teraz tylko mówi że on po prostu szybko rośnie i przepisała witaminy by mu niczego nie brakowało.
Nie ma co się martwić wagą takich szkrabów, jak nauczą się chodzić to lada moment spalą ten tłuszczyk
Nie ma co się martwić wagą takich szkrabów, jak nauczą się chodzić to lada moment spalą ten tłuszczyk
*martusia*
Fanka BB :)
ja dzis deserek dam jak wstanie marchew z jablkiem pewnie bedzie skrzyw jak nie wiem...
My dzisiaj rybkę z warzywkami przyrządziliśmy ;-) Artur chyba lubi bo zjadł całą miseczkę już któryś raz ;-) A wczoraj był królik i też chyba posmakowało, za to po nim od rana chyba ma zatwardzenie bo już 3 raz wystękał ciut kupki ale ważne że robi ;-)
stokrotka.af
a ja dałam juniorowi dziś herbatkę rumiankową łyżeczką....krzywił się tak samo jak przy jabłku może jemu łyżeczka nie pasuje za pierwszym razem była plastikowa a teraz dałam metalową
reklama
*martusia*
Ayni my tez gruszki williamsa mielismy
marchew z jablkiem poszla raz dwa
marchew z jablkiem poszla raz dwa
Podziel się: