reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko BABYDREAM Z ROSSMANNA

My po mleczku babydream 1 przeszliśmy już na 2, synek bardzo lubi też deserki i obiadki tej firmy, próbowaliśmy słoiczków innych firm, ale te mu najbardziej zasmakowały, bardzo lubi też kaszkę z herbatnikami. Teraz powoli będziemy szykować się do zmiany mleka na 3, ale mamy jeszcze zapas 5 opakowań 2, więc najpierw musimy je zużyć.

reklama
Witam, chciałabym odświeżyć wątek. Ostatnie wpisy na temat tego mleczka są już dość stare a chciałabym poznać opinię mam, które obecnie podają to mleko swojemu dziecku. Mój synek pije Bebiko, ale czytając wcześniejsze wypowiedzi po BabyDream dzieciaczki mniej ulewają, z tego powodu właśnie chciałabym go wypróbować. Czytałam gdzieś na innym forum, że coś się w tym mleku zmieniło, że smak ma jakiś inny niż wcześniej, czy coś takiego.
Tak jak pisałam, zależy mi na opinii mam które obecnie je stosują. :)

ja go również odświeże,synek ma niecałem 4mies jesli chodzi o mleko to od poczatku
bebiko-straszne zatwardzenie
nan1-wszystko niby ok jedynie kupka robiła sie coraz bardziej ciemna
bebilon-nadmiar witaminy D,ulewanie,płacz,marudzenie'
cgyba czas wyprubować babydream

Pamietajcie tylko, ze w tym mleku nie ma DHA, a sa wazne. Jak podajecie WIT D dzieciaczkom to lepiej przy tym mleku kupic chyba OMEGA tam jest DHA i wit D i codziennie podawac. Ja dzis kupie to mleko, bo do tej pory bebilon uzywalam ale jest drozszy, dam znac jak po nim.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie coś jednak jest nie tak z tą niską ceną, 16 zł za 800g? wiadomo, że te wszystkie mleka to jest masowa, wysoko przetworzona produkcja, ale ta cena mnie jednak niepokoi :/

Ja podaję Bebiko no ale czasem cały dzień nie robi mi kupki i wsumie raz na dzień 3miesiace ma skończone i też zastanawiam się nad tym bebydream ale niewiem

reklama
Mój syn pił dość długo te mleko. Jedynie czego w nim brakuje to probiotyk. Więc podawałam osobno. Było to jedno z dwóch mlek które syn tolerował . Oprócz tego bebilon pronutra. Kupy są po nim bardziej zwarte niż po bebilonie.
Osobiście wolę Bebilon bo kupując op. po 1200g w skali miesiąca mamy tylko ok 50zl roznicy które i tak wydamy na probiotyk.

Hubert 18.02.2015 [emoji65]
Wiktoria 06.06.2017[emoji64]

Do góry