reklama
ninawieczorem
Aktywna w BB
Naturalnych metod nie znam, jak mnie złapie to tylko mocne leki pomagają. Ostatnio kupiłam gardan, silniejszy niz inne leki przeciwbólowe bez recepty.
Teź brałam ostatnio te tabletki, ale tak się składa, że nie na ból głowy, ale na mocny ból brzucha związany z miesiączką. Też pomogły.
ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Nie chcę nic mówić, ale Gardan i Pyralgina to to samo - nawet taka sama dawka
Też miałam migreny, uspokoiło mi się po operacji i rozpoczęciu stosowania HTZ. Wyszło na to że u mnie migreny były powodowane zaburzoną gospodarką hormonalną.
Też miałam migreny, uspokoiło mi się po operacji i rozpoczęciu stosowania HTZ. Wyszło na to że u mnie migreny były powodowane zaburzoną gospodarką hormonalną.
klisha
Początkująca w BB
Już to pisałam gdzieś dzisiaj.. Wczoraj byłam u okulisty i stwierdził u mnie nadwzroczność, możliwe że od tego mam problem z migrenami.,
klisha
Początkująca w BB
Współczuję. U mnie powoli sie poprawia, bo od tego czasu na razie nie miałam bólu głowy (odpukać w niemalowane)
ZwariowanaSol
Fanka BB :)
A mnie dzisiaj dopadła pierwsza od roku migrena. Spacer po zmroku przy lekkiej mżawce złagodził mi ból głowy Zapomniałam jak dokuczliwy i nieprzyjemny jest to ból, szczególnie jak drażni i dźwięk i światło. Teraz z plastrem chłodzącym na czole siedzę żeby jakoś utrzymać przytomność.
reklama
Zaczarowany_Ołówek
Początkująca w BB
Mam tak samo w swoich momentach migrenowych. Plaster,rolety,zero dźwięku, miska przy lóżku.
Podziel się: