witam, zastanawiam sie czy mozna mieszac mleka roznych firm, zaczynam malej wprowadzac mleko modyfikowane Cow&Gate (jako ze mieszkamy w Anglii to wprowadzamy mleko angileskie) ale mam kilka kaszek z polski bobovity mleczno-ryzowych. I teraz zastanawiam sie czy moge podac raz to nasze mleko a raz ta kaszke na polskim mleku...co sadzicie?
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja też nie raz dwałam kaszkę innej firmy. Do kaszek tylko ryżowych dodasz to mleko jakie używasz. No chyba ze masz już z mlekiem. Ale ja tak dawałam i nic się nie działo. Podasz i zobaczysz czy mała zareagoweała na zmianę.
SklepDziecka
Początkująca w BB
Jesli dziecko dobrze i spokojnie reaguje na zamiane to nie widze przeszkód. chyba,ze dziecko ma mdłosci,wtedy nie nalezy mieszac.
ostraszka
kwietniowa mama
Ja podaje synkowi Aptamil i kaszki z bobowity. Nic mu nie jest a pa kaszce na noc spi cala noc Wiec polecam.
marczelitto85
wurcel purcel
ja kaszki ryżowe(Nestle) mieszam z mleczkiem nan2.daje jej też kaszki mleczno-ryżowe.też z Nestle.ale niestety nie zawsze mogę je tu dostać wiec zdarzają się też te z Bobovity.i jest dobrze.ale to zależy od dzidzi.jak nie podpasuje to nie można wciskać.pozdrawiam
Podziel się: