reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mięśniaki, endometrioza, poronienie

reklama
Całe szczęście 🤗
Powodzenia !
Psychiatra mówi, że to trochę wbrew mojemu zdrowiu. Od sierpnia godziłam się z myślą, że nie będę mieć dzieci. Nie potrafię się cieszyć z tej ciąży, bo od paru dni ból jest nie do zniesienia. Bo mięśniaki rosną, właśnie byłam w łazience i wypadło sporo skrzepów. Inna lekarka mówiła, że skoro była planowana operacja usunięcia macicy i byłam na to nastawiona, a endometrioza i mięśniaki mnie wykańczają, pojawia się zaburzenie pracy serca to powinno być rozważone najpierw usunięcie mięśniaków

Psychiatra mówi, że to trochę wbrew mojemu zdrowiu. Od sierpnia godziłam się z myślą, że nie będę mieć dzieci. Nie potrafię się cieszyć z tej ciąży, bo od paru dni ból jest nie do zniesienia. Bo mięśniaki rosną, właśnie byłam w łazience i wypadło sporo skrzepów. Inna lekarka mówiła, że skoro była planowana operacja usunięcia macicy i byłam na to nastawiona, a endometrioza i mięśniaki mnie wykańczają, pojawia się zaburzenie pracy serca to powinno być rozważone najpierw usunięcie mięśniaków
Może proszę spróbować napisać do Olgi Grech , ona jest trenerem żywieniowym.
Lub / też dołączyć na FB do grupy Marka Skoczylasa. Tam były tematy z meisniakmi macicy. Oczywiście może Pani również swój temat założyć , może akurat ktoś coś podpowie.

Do góry