Dziewczyny urodziłam córkę 27 lipca.Do października karmilam ja tylko piersia a od października jest na mm. Owulacje mam co miesiąc a miesiaczki ciagle brak.robiłam testy i wychodzą negatywne takze w ciazy na pewno nie jestem. Kiedy powinna wrocic miesiączka?zaczynam sie martwić
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Do lekarza idz nikt Ci nie powie kiedy wroci kazdy organizm inny jest, ja rowno 8 tyg od porodu miesiaczje dostalam
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny urodziłam córkę 27 lipca.Do października karmilam ja tylko piersia a od października jest na mm. Owulacje mam co miesiąc a miesiaczki ciagle brak.robiłam testy i wychodzą negatywne takze w ciazy na pewno nie jestem. Kiedy powinna wrocic miesiączka?zaczynam sie martwić
Chyba nikt Ci na to pytanie nie odpowie. U każdej kobiety wróci w innym czasie. Ja np karmilam piersią i karmie nadal a miesiączka wróciła 6tygodni po porodzie.
N
Natuś_ka
Gość
Owulację potwierdzasz monitoringiem? Niemożliwe by ona występowała a okres po niej nieDziewczyny urodziłam córkę 27 lipca.Do października karmilam ja tylko piersia a od października jest na mm. Owulacje mam co miesiąc a miesiaczki ciagle brak.robiłam testy i wychodzą negatywne takze w ciazy na pewno nie jestem. Kiedy powinna wrocic miesiączka?zaczynam sie martwić
reklama