reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Miesiączka po łyżeczkowaniu

natt_jul

Aktywna w BB
Cześć dziewczyny, mam pytanie odnośnie miesiączki po poronieniu, ile plus minus czekałyście na pierwszą miesiączkę. Kolejne pytanie, które nasuwa mi się to od czasu pierwszej miesiączki ile czekałyście ze staraniem. Podkreślam ile czekałyście od pierwszej miesiączki, a nie od łyżeczkowania.

reklama
Cześć dziewczyny, mam pytanie odnośnie miesiączki po poronieniu, ile plus minus czekałyście na pierwszą miesiączkę. Kolejne pytanie, które nasuwa mi się to od czasu pierwszej miesiączki ile czekałyście ze staraniem. Podkreślam ile czekałyście od pierwszej miesiączki, a nie od łyżeczkowania.
Troche ponad 6 tyg po łyzeczkowaniu dostałam okres , 2 miesiączki po łyzeczkowaniu ruszyliśmy ze staraniami - czyli po drugim okresie .

Miesiączka przyszła po jakichś 5 tygodniach, a zielone światło do starań miałam od razu po łyżeczkowaniu (po kontrolnej wizycie).

Przy pierwszym poronieniu, zakończonym abrazją, okres dostałam po ok. 6 tygodniach. Po drugim, samoistnym, po niecałym miesiącu (poronienie zaczęło się 23 grudnia, a 18 stycznia dostałam okres). Ze staraniami nie czekaliśmy wcale, nie sądziłam że po drugim poronieniu zajdę tak szybko w ciążę - tym razem zdrową i bezpieczną, a zaszłam po pierwszym okresie.

Miesiączka po 8 tygodniach od łyżeczkowania, starania od razu po niej i ciąża w tym pierwszym cyklu starań. Powodzenia :)

reklama
Do góry