reklama
agamal
kociara
A ja uważam, że uprawianie sexu podczas miesiączki jest nieestetyczne, niehigieniczne i ogólnie obrzydliwe .
Jeśli obawiasz się zajścia w ciążę podczas miesiączki uprawiajcie sex analny - nie ubrudzicie się na czerwono tylko na czekoladowo. .
Jeśli obawiasz się zajścia w ciążę podczas miesiączki uprawiajcie sex analny - nie ubrudzicie się na czerwono tylko na czekoladowo. .
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
agamal nieestetyczne to jest to co piszesz
a ja zgadzam się z saly i jkrzymką
a ja zgadzam się z saly i jkrzymką
Przypomnialam sobie, ze z punktu widzenia bezpieczenstwa jest jeszcze jeden aspekt. W trakcie miesiaczki nablonek wyscielajacy pochwe jest delikatniejszy, latwiej wiec dochodzi do mechanicznych urazow i doinfekcji, totez lekarze zalecaja w te dni stosunek przez prezerwatywe by uniknac infekcji( kwestia komfortu i higieny jest tu indywidualna i do osobistego przemyslenia). Czyli wnioski mamy takie w czasie okresu : istnieje szansa na ciaze i infekcje-czyli ostrzoznie.Ale ci sami lekarze mowia ze małe przytulanki swietnie wplywaja na caly zespol dolegliwosci okresowych a orgazm lagodzi bol. Czyli jak zawsze kij ma dwa konce;-)
P.s.agamal , Twoj post byl malo merytoryczny, bezsensowny i zupelnie nic nie wnoszacy. Gdyby autorka watku byla zainteresowana prywatnymi opiniami/odczuciami to w ten sposob sformułowałaby pytanie. Skoro tego nie zrobila to prawdpodobnie jej to nie interesuje. A o brudzeniu sie na czerwono czy brazowo porozmawiaj z mezem , skoro masz z tym jakis problem . Tu jest miejsce na merytoryczna odpowiedz.
Infantylne zachowanie....
P.s.agamal , Twoj post byl malo merytoryczny, bezsensowny i zupelnie nic nie wnoszacy. Gdyby autorka watku byla zainteresowana prywatnymi opiniami/odczuciami to w ten sposob sformułowałaby pytanie. Skoro tego nie zrobila to prawdpodobnie jej to nie interesuje. A o brudzeniu sie na czerwono czy brazowo porozmawiaj z mezem , skoro masz z tym jakis problem . Tu jest miejsce na merytoryczna odpowiedz.
Infantylne zachowanie....
Paula21
Grudzień '07
Olciek ja też uważam że zajście w ciąże podczas okresu jest możliwe
reklama