reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mierzenie temperatury.

Widzę się masz jeszcze większą wiedzę niż ja. Gdybyś mogła spojrz na mój wykres, bo ja nie umiem z niego nic wyczytać.

Niżej wykres z aplikacji flo bieżący cykl a drugie zdjęcie z poprzedniego cyklu. Zobacz załącznik 1046843Zobacz załącznik 1046844
Te czerwone plamki w rzędzie krwawienia to sluz czy krew? A 24-25 to sluz dobrej czy gorszej jakości? Jesli lepszejto nie mozna jeszcze mowić o skoku. Jesli to gorszy to bym była za owulacja w 22. Wychodzi ci takie "W", dwa spadki temperatury sa wtedy dopuszczalne.
Staracie sie? Skoro tyle serduszek

reklama
Te czerwone plamki w rzędzie krwawienia to sluz czy krew? A 24-25 to sluz dobrej czy gorszej jakości? Jesli lepszejto nie mozna jeszcze mowić o skoku. Jesli to gorszy to bym była za owulacja w 22. Wychodzi ci takie "W", dwa spadki temperatury sa wtedy dopuszczalne.
Staracie sie? Skoro tyle serduszek
Te plamki to plamienia. Śluz przezroczysty i lejacy się.

Nie nie staramy się a przytulanki z przyjemności.

Skok liczy sie po szczycie śluzu. czyli po dniu najlepszej jakości.
Na FB jest grupa NPR naturalne planowanie rodziny. Sa tam tez instruktorzy, mozesz dołączyć i prosić o interpretacje. Sama korzystam z ich pomocy

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    169 KB · Wyświetleń: 73
W tym drugim wykresie to miałam plamienia prawdopodobnie wywołane duphastonem bo brałam 1x1 i zawsze 2 godziny po zażyciu duphastonu plamienia się pojawiały. A w tym cyklu czyli w pierwszym zdjęciu od 16dc do 25dc biore duphaston 2x1 i plamien nie mam ale miałam od 12dc do 15dc a wykres zaznaczył mi owu w 14dc.

reklama
To zalezy od kobiety chyba.
Ja wstawalam do corki w nocy, czy nad ranem i jesli zmierzylam temp o tej porze co zwykle wszysytko normalnie wychodzilo. Bywalo i tak ze od 5 do tej 6.30 (pora mierzenia) corke na rękach nosilam i tez temp sie zgadzala o dziwo.
Natomiast juz godzina pozniej w mierzeniu to u mnie sporo wyzsza temperatura.

Do góry