reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
dziewczyny, jakbyście chciały poćwiczyć z dzieciaczkiem, to w Klubie Kuźnia (os.Złotego Wieku 14) jest gimnastyka dla mam :
Gimnastyka w Klubie Kuźnia
a w Sfinksie (Górali 4), dwa razy w tygodniu są "seanse z maluszkiem" dla mam z dziećmi (jest też możliwość pozostawienia starszaków pod opieka w sali obok, albo ogląda się z maluchem):
Kino Studyjne Sfinks
a poza tym dużo innych fajnych spotkań znajdziecie pod tym linkiem:
Naturalnie jestem Mamą
Gimnastyka w Klubie Kuźnia
a w Sfinksie (Górali 4), dwa razy w tygodniu są "seanse z maluszkiem" dla mam z dziećmi (jest też możliwość pozostawienia starszaków pod opieka w sali obok, albo ogląda się z maluchem):
Kino Studyjne Sfinks
a poza tym dużo innych fajnych spotkań znajdziecie pod tym linkiem:
Naturalnie jestem Mamą
Ostatnia edycja:
Od lat chodzimy na obiad czy kolację ze znajomymi i dzieciakami Pod Wawelem, choć w nazwie jest "kuflowa" to nie jest to pijalnia piwa tylko RESTAURACJA. Obsługa miła, dla dzieci wielka bawialnia z małpim gajem nad salą rodzinną, od święta są animatorki. Jedzenia dużo w rozsądnych cenach(kto idzie to 1 raz ostrzegam, że porcje są WIELKIE)z okazji urodzin maluch dostaje kawałek tortu, a kelnerzy śpiewają "Sto lat". W damskiej toalecie jest przewijak.Trzeba robić rezerwację stolika!
margeritaa
Zaciekawiona BB
Polecam NOVA na Kazimierzu, świetny klimat i bardzo rodzinnie szczególnie w weekendy ostatnio otworzyli na dolnym piętrze basen z kulkami dla dzieci i moją opiekunkę ktora zajmuje się dziećmi
Dziewczyny, wiele pomysłów na miejsca i trasy dla dzieci znajdziecie na stronie trasadlabobasa.pl
fajnie opisane są np dolinki podkrakowskie, które można przejechać wózkiem, są też trasy górskie. Z resztą zobaczcie same
fajnie opisane są np dolinki podkrakowskie, które można przejechać wózkiem, są też trasy górskie. Z resztą zobaczcie same
Podziel się: