reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mdłosci????????

Czasem jeszcze mnie zemdli ale odpukac nie wymiotuje juz faktycznie lekarz mowil ze do 3 mies beda nieprzyjemne dolegliwosci a pozniej bede sie cieszyc ciaza i tak jest wczoraj kupilam sobie ogrodniczki i sweterek dla poprawienia humoru :laugh:

reklama
Moje mdłości i wymioty odeszły na dobre, jakiś tydzień czy już może nawet dwa temu. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że wczoraj po raz pierwszy od długiego czasu zjadłam na śniadanie płatki z mlekiem i po prostu nic mi nie było. Dzisiaj zresztą też i bardzo mnie to cieszy, bo wapń i odpowiednią ilość białaka dzizdziuś ma zapewnionią. :)

asmodis to tak jak ja ;D ;D ;D jedzonko poprostu pochlaniam ;D ;D ;D
oto moj wczorajszy zestaw kolacyjny
* trzy kanapki z maselkiem i szyneczka
* calkiem sporo kapuchy kiszonej
* dwie laski suszonego kabanosu
* a pol godziny pozniej sorbet truskawkowy z bita smietana .....tak mnie jakos naszlo ;D ;D

Silunia...wiem co to znaczy...moj mezczyzna sie teraz dziwi, ze pochlaniam tyle jedzenia...wiecej niz on
oczywiscie moje jedzenie to mieszanka wybuchowa...nic do siebie nie pasuje ;D
ale to u nas normalne

Asmodis u mnie taksamo ;D kolejny wczorajszy zestaw kolacyjny przeszedl mnie sama a moj G. poprostu nie mogl na to patrzec bo jemu z kolei robilo sie nie dobrze , otoz wtranzolilam :
* 2 buly z serkiem topionym i uwaga na to powidelka sliwkowe , boze sprobojcie tego zestawu poprostu niebo w gebie
* pozniej jajeczko w majonezie ze szczypiorkiem ina deser bita smietana
wiem malo to zdrowe ale za to jakie smaczne ;D

reklama
No kazda z nas chyba ma swoje zachcianki, bo ja przez ostatnie dwa tygodnie na okraglo robie sobie sandwicze (raz z pieczarkami i zoltym serem, raz z wedlinka) Pycha ;D A wczoraj to mnie naszlo znowu na lody ;D No i moje Kochanie pojechalo po nie ;) Teraz to serio mamy sie fajnie hihi Ciekawe kiedy nas beda mieli dosyc ;D

Do góry