reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Materac do łóżeczka dla noworodka

Niby lateksowy lepszy, ale nigdzoe nie mogę znaleźć w komplecie na allegro, wszędzie co najwyżej pianka... Jest też termopianka (chyba to samo co pianka termoelastyczna? Czytałam gdzieś, że nie poleca się dla niemowląt, ale w sumie nie wiem czy to prawda). Podoba mi się to łóżeczko z całym zestawem, tylko nie chcę żadnych kokosowych materacy czy z gryki, więc pozostaje chyba tylko pianka... (Najwyżej się wymieni po jakimś czasie. Szkoda, że nie ma lateksowego :(). Oto link:Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE+MATERAC+POŚCIEL - 11 elementów - co myślicie? Wpadło mi w oko jeszcze to:Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE OLA+MATERAC+POŚCIEL 11ELEMENTÓW

reklama
Lateks jest drogi. Być może dlatego nie ma w kompletach. Ja bym kupiła osobno i tyle

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Katerina1985 - wiem o czym piszesz. Ja tez kupiłam w komplecie tą nieszczęsną piankę, którą wywalałam po pół roku. I kupiłabym wtedy samo łóżeczko i materac lateks, ale łóżko kupiłam trochę szersze - 80cm i nie było lateksu w tym rozmiarze w rozsądnej cenie. Pózniej już musiałam znaleźć bo po nocy z synkiem obiecałam sobie, że nigdy więcej pianki nie kupię, no chyba, że pianka termoelastyczna ale to już ceny czysty kosmos.

Do góry