Ja sobie chyba pampersa tez zaloze jak ktoras kolezanka pisala, bo strach mam mega już, nie wiem ,czy te golabki mi sie udadza przez tosuper wieści
obym ja i reszta wizytujących dziś dziewczyn przyniosły takie wiadomości
mi do wizyty pozostało ok 30 min stres jest
rano byla teściowa niedawno pojechała i dobrze ze przyjechała bo przynajmniej nie było czasu na myślenie i czas szybko przeleciał
reklama
Tak w necie wyczytałam ze już miałamTo chyba ze juz mialas i masz przeciwciala - igg. A igm to ze teraz nie chorujesz ;-)
Marcówka19
Zaciekawiona BB
Daj znać.Ja z synem nie wiem, zaraz lukne na usg czy jest
Nie mam jednak napisane na usg, jeszcze zobacze na wypisie ze szpitala jak bylam w 13tyg moze tam mierzyli i napisaliDaj znać.
Natka_91
Początkująca w BB
Witaj! Ja miałam pierwszą betę 37, kolejna 168 więc bardzo podobnie do Ciebie a pierwsza wizyta to był 7+4 i już serduszko biłoWitam nie wiem czy nie za wczesnie, ale po kilku dniach spóźnienia miesiączki postanowilam zrobic test ciążowy na ktorym zobaczylam jedną wyraźną kreskę i druga ledwo widoczna następnego dnia wybralam sie na beta hcg ktore wynioslo 38, dzisiaj powtórzyłam po 48h wynosi 119 moj ginekolog wraca z urlopu 15 sierpnia, w ktorym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie?
Jaasna
Fanka BB :)
Mozecie sie smiac, ale ja w to wierze, z cala trojka mi sie sprawdzilo.Kiedyś wyczytalam w statystykach ze szybkie bicie serduszko tzn powyżej 150 w większości zwiastuje dziewczynki i póki co u moich znajomych się sprawdza
Ostatnio tez mialam nadzieje na synka i po usg w 12 tyg w zasadzie wiedzialam, ze bedzie corka. U dziewczyn serce zawsze bilo ok. 160, u syna ok. 140.
Tylko musi byc cos powyzej 8 tyg ciazy, kiedy serce jest lepiej uksztaltowane.
Jaasna
Fanka BB :)
Mnie jeszcze nie.Tez wam tak piersi urosly?
Biust mi rosnie zawsze po 10 tyg ciazy i teraz pewnie bedzie tak samo.
Marcówka19
Zaciekawiona BB
No to obalone statystykiJednak u syna bylo 157, a w tamtym roku u dziecka 174 takze u mnie sie nie sprawdzilo, teraz jest 129
reklama
Hehe zawalilam wszystko [emoji6][emoji23]No to obalone statystyki
Podziel się: