Trzymam kciuki, bedzie dobrze Moze lepiej jak razem w tym bedziecie...bedziesz miala wsparcie...@AngelMum trzymam mocno kciuki &&&
Ledwo wytrzymuję, bo chciałabym móc się dzielić z kimś, ale on tak przeżył te niepowodzenia... strasznie...bardzo się boję, że znowu nic z tego i nie powiem mu, dopóki nie będzie serduszka.... tak sobie postanowiłam, ale nie wiem czy wytrzymam....
reklama
judytka777
Fanka BB :)
Ja jeszcze ok pół godzinki i wynik bety[emoji33].ale mam stresaaaa
Kochana w kazdym tygodniu moze sie cos stac, takze nigdy nie masz niepewności, a fajnie miec wsparcie meza. Moj tez przezywa po tym co sie stało,ale warto żeby wiedział, bo mozecie rozmiawiac ze soba i bedzie ci lzej@AngelMum trzymam mocno kciuki &&&
Ledwo wytrzymuję, bo chciałabym móc się dzielić z kimś, ale on tak przeżył te niepowodzenia... strasznie...bardzo się boję, że znowu nic z tego i nie powiem mu, dopóki nie będzie serduszka.... tak sobie postanowiłam, ale nie wiem czy wytrzymam....
Daj znac [emoji106] bedzie dobrzeJa jeszcze ok pół godzinki i wynik bety[emoji33].ale mam stresaaaa
aga6
Bedzie dobrze czekam na info!!
Aneczka85_01
Ja tez mówiłam sobie ze jak zajdę w ciąże to nikomu nie powiem dopóki na usg serduszka nie będzie a zrobiłam test i odrazu pobiegłam do męża a rodzina i tak się dowiedziała bo na chorobowym wylądowałam
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Jesteś twardzielka. Ale wiedz że w tej chwili wszystko bierzesz na swoje barki. Potrzebujesz wsparcia i podziału stresu... :* będzie raźniej.@AngelMum trzymam mocno kciuki &&&
My rodzinie nie powiedzieliśmy. W pracy już wszyscy trąbia bo wiedzą że na zwolnieniu...
mala-rybka
U nas dobrze, jednak to 5t3d, więc na serducho za wcześnie, ale zagnieżdżona fasolka jest super, doktorek kartę założył i za 3 tyg się widzimy czyli do 10 sierpnia dane jest mi czekać i wylegiwać się
Aneczka85_01
U nas dobrze, jednak to 5t3d, więc na serducho za wcześnie, ale zagnieżdżona fasolka jest super, doktorek kartę założył i za 3 tyg się widzimy czyli do 10 sierpnia dane jest mi czekać i wylegiwać się
Super wiadomość to teraz musisz być cierpliwa
reklama
@GosiaDr wiem jak mężowie cierpią jednak to Wasza wspólna tragedia i Wasza wspólna historia. Wiem jak bolą łzy partnera...przeżywałam to przy każdej stracie, zawsze miałam wrażenie że ja taka silna i sobie poradzę,a łzy męża to zawsze coś okropnego...jednak wolę wszystko przeżywać razem,każdą moją histerię, niepewność i oczekiwanie do wizyty [emoji3] uwierz, że jest łatwiej [emoji6]
@mala-rybka super wieści !!
@mala-rybka super wieści !!
Podziel się: