Nie rob nic ci to nie da ,co ma byc to bedzie, ja tez chcialam powtorzyc,ale bede czekac za dwa tygodnie dopiero pojde do gina. Jak bylam dzien po spodziewanej to nic nie było. Ladna masz bete zazdro, napewno tego 23 bedzie piekne serceNo ja to 38dc w pon 4489. Dzisiaj jest 5tydz4dz.
W zeszłym tyg miałam usg w pon i był pęcherzyk. A kolejna wizyta 23...takze jak pisałam wcześniej nie wiem czy wytrzymam w tym napie iu.
Bhcg 22dc 22.7
25dc 97.5
29dc 457
I szczerze byłam nastawiona na większą bete. A jak wklikuje w kalkulator to ten przyrost niecałe 60%. Ale wiem że nie powinno się 2 laboratoriów. I trzeba odstęp 48/72h porównywać. Niby wszystko to wiem. Ale stres niesamowity i strach jak przy poprzednim poronieniu. Podobna syt miałam. Bo zbadala po kilku dniach w innym lab i potem zrobiłam po 48 h i był maleńki przyrost.. No i szybko się skończyło. Strasznie się boję. I nie wiem czy jutro powtórzyć... Czy dać spokój... Ew przyspieszyć usg.
reklama
aga1307
Początkująca w BB
A jaki mialas?
623
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Dziękuję za wsparcie. :* zobaczymy czy dotrwam. Mam nadzieję... A jak człowiek na zwolnieniu to w domu też wariuje. Bo w pracy szybkie tempo adrenalina... A tutaj człowiek się tylko zamartwia.Nie rob nic ci to nie da ,co ma byc to bedzie, ja tez chcialam powtorzyc,ale bede czekac za dwa tygodnie dopiero pojde do gina. Jak bylam dzien po spodziewanej to nic nie było. Ladna masz bete zazdro, napewno tego 23 bedzie piekne serce
Będziemy sie martwic obie ja wizyte bede miec kolo 25 lipca a dziś jadę po chorobowe mam nadzieję,ze mi daDziękuję za wsparcie. :* zobaczymy czy dotrwam. Mam nadzieję... A jak człowiek na zwolnieniu to w domu też wariuje. Bo w pracy szybkie tempo adrenalina... A tutaj człowiek się tylko zamartwia.
adgam1986
Aktywna w BB
To ja tak mam nawet jak w ciązy nie jestemAle ja to zjadam najpierw i twierdze ze jednak to nie to na co miałam ochotę
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dziękuję za wsparcie. :* zobaczymy czy dotrwam. Mam nadzieję... A jak człowiek na zwolnieniu to w domu też wariuje. Bo w pracy szybkie tempo adrenalina... A tutaj człowiek się tylko zamartwia.
No tak będąc w domu ponad tydzień już to wymyślam same czarne scenariusze
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Wy trzymamy tak długo?Będziemy sie martwic obie ja wizyte bede miec kolo 25 lipca a dziś jadę po chorobowe mam nadzieję,ze mi da
No trzymam kciuki za chorobowe.
Obym juz za te dwa cos zobaczyla bo jak nie to zwariuje od czekaniaWy trzymamy tak długo?
No trzymam kciuki za chorobowe.
reklama
Wow podziwiam ja poszlam o 7 zrobic tescik i do sypialni wrocilam juz z dwoma kreskami...nie moglam nie powiedziec hahaLena, ja Cię zaprosiłam na FB i poproszę o dodanie do grupy
Gratuluje dobrych Bet i trzymam kciuki za te wciąż nie rozstrzygnięte. Ja się cały czas waham czy robić betę czy nie. Moja ginka uważa że nie ma sensu, bo przy pustym jaju tez beta ładnie rośnie, więc ta beta nic mi nie powie i szkoda kasy i mam zrobić USG w 8 tygodniu dopiero, czyli 26 lipca...
Brzuch mnie boli cały czas - to dobrze, trochę mnie mdli, ale ta niepewność jest straszna, szczególnie mając jakąś tam nieciekawą historię za sobą...
A ... i nie powiedziałam jeszcze mężowi
Podziel się: