reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A jakie masz te bety? Dużo pomiarów robiłaś? Ja właśnie nie wiem jak porównanie różnych laboratorium... Robienie bety czasami powinno być zabronione np w moim przypadku [emoji14] tylko siedzę i się denerwuje... I się zastanawiam czy jutro iść czy już odpuścić. I np iść w przyszłym tyg do gin.
W sumie według kalkulatora sa ok bo 6 wyszlo 31.4 a 9 wyszlo 177

reklama
No ja to 38dc w pon 4489. Dzisiaj jest 5tydz4dz.
W zeszłym tyg miałam usg w pon i był pęcherzyk. A kolejna wizyta 23...takze jak pisałam wcześniej nie wiem czy wytrzymam w tym napie iu.
Bhcg 22dc 22.7
25dc 97.5
29dc 457
I szczerze byłam nastawiona na większą bete. A jak wklikuje w kalkulator to ten przyrost niecałe 60%. Ale wiem że nie powinno się 2 laboratoriów. I trzeba odstęp 48/72h porównywać. Niby wszystko to wiem. Ale stres niesamowity i strach jak przy poprzednim poronieniu. Podobna syt miałam. Bo zbadala po kilku dniach w innym lab i potem zrobiłam po 48 h i był maleńki przyrost.. No i szybko się skończyło. Strasznie się boję. I nie wiem czy jutro powtórzyć... Czy dać spokój... Ew przyspieszyć usg.

Ta jest tajna, więc można tylko dodać przez znajomość, nie da się jej znaleźć na FB, dzięki temu nikt z zewnątrz też nie widzi że się do niej należy i że istnieje :)

U mnie jak sie potwierdzi ciaza u lekarza to dobijam na grupe na fb :) wizyte mam 30 lipca wiec jak bedzie wszyatko ok to sie wprosze ;)

reklama
Do góry