W sumie według kalkulatora sa ok bo 6 wyszlo 31.4 a 9 wyszlo 177A jakie masz te bety? Dużo pomiarów robiłaś? Ja właśnie nie wiem jak porównanie różnych laboratorium... Robienie bety czasami powinno być zabronione np w moim przypadku [emoji14] tylko siedzę i się denerwuje... I się zastanawiam czy jutro iść czy już odpuścić. I np iść w przyszłym tyg do gin.
reklama
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
No to pięknieW sumie według kalkulatora sa ok bo 6 wyszlo 31.4 a 9 wyszlo 177
Juz bym chciala miec te 10tysNo to pięknie
Ta jest tajna, więc można tylko dodać przez znajomość, nie da się jej znaleźć na FB, dzięki temu nikt z zewnątrz też nie widzi że się do niej należy i że istniejeSą dwie grupy na fb
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Ja teżJuz bym chciala miec te 10tys
Zemanka
Początkująca w BB
Usg miałam w piątek teraz i był to 5t5d jakoś
Beta z wczoraj 9092[/QUOTE
Hej
A jaką bete miałaś w 5t5d?
A ty ile masz?Ja też
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
No ja to 38dc w pon 4489. Dzisiaj jest 5tydz4dz.A ty ile masz?
W zeszłym tyg miałam usg w pon i był pęcherzyk. A kolejna wizyta 23...takze jak pisałam wcześniej nie wiem czy wytrzymam w tym napie iu.
Bhcg 22dc 22.7
25dc 97.5
29dc 457
I szczerze byłam nastawiona na większą bete. A jak wklikuje w kalkulator to ten przyrost niecałe 60%. Ale wiem że nie powinno się 2 laboratoriów. I trzeba odstęp 48/72h porównywać. Niby wszystko to wiem. Ale stres niesamowity i strach jak przy poprzednim poronieniu. Podobna syt miałam. Bo zbadala po kilku dniach w innym lab i potem zrobiłam po 48 h i był maleńki przyrost.. No i szybko się skończyło. Strasznie się boję. I nie wiem czy jutro powtórzyć... Czy dać spokój... Ew przyspieszyć usg.
Ta jest tajna, więc można tylko dodać przez znajomość, nie da się jej znaleźć na FB, dzięki temu nikt z zewnątrz też nie widzi że się do niej należy i że istnieje
U mnie jak sie potwierdzi ciaza u lekarza to dobijam na grupe na fb wizyte mam 30 lipca wiec jak bedzie wszyatko ok to sie wprosze
reklama
Zemanka
Początkująca w BB
A jaki mialas?Z obliczeń wychodzi, że 5 tydz. dzień 4 czyli beta zrobiona 5 tydz. dzień 3.
Okres ostatni miałam 09.06 i u mnie trwa zawsze 7 dni a cykle mam 29 dniowe
To moja pierwsza ciąża, wiec nie wiem jaki wynik powinien być [emoji23][emoji85]
Podziel się: