Ja 23 czerwca miałam 157.20 nmolA jaki macie progesteron dziewczyny?
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Hmmm nie wiem bo ja jak się nawet wyloguję to widzę cały wątek,a masz zaktualizowaną aplikację? Nie wiem jak ci pomóc naprawdę.. .
@Adeline89 każdy może rozpocząć nowy wątek. Więc możesz utworzyć.
Dopiero jak utworzył wątek to widzę pozostałe
Hej, chciałam zaprosić Was do grupy na FB. Grupa jest tajna, więc nikt spoza niej nie wie o jej istnieniu. FB jest trochę przystępniejszy niż forum.
Zainteresowane dziewczyny zapraszam do marcowej grupy 2019, piszcie wiadomość lub zapraszajcie mnie na FB - Lena Iwa. Będziemy dodawać
Zainteresowane dziewczyny zapraszam do marcowej grupy 2019, piszcie wiadomość lub zapraszajcie mnie na FB - Lena Iwa. Będziemy dodawać
Jeśli sie powiedzie to chetnie,ale poki co wole byc incognito bo to roznie bywaHej, chciałam zaprosić Was do grupy na FB. Grupa jest tajna, więc nikt spoza niej nie wie o jej istnieniu. FB jest trochę przystępniejszy niż forum.
Aneczka85_01
Hej, chciałam zaprosić Was do grupy na FB. Grupa jest tajna, więc nikt spoza niej nie wie o jej istnieniu. FB jest trochę przystępniejszy niż forum.
Są dwie grupy na fb
judytka777
Ja mam tą aplikację i tam w ustawieniach musisz zmienić sobie bo można wybrac wyświetlanie tygodni ukończony lub bieżący.tam może ustaw sobieNo patrz
ja tak patrzę na te swoje wyniki z bety i też mam z różnych laboratorium, bo od nas z miasta zabierają do wrocka i tam gdzie zawiozą tam robią widocznie.
Widzicie napisałam na znany lekarz swoją historię co i jak czy powinnam brać jakieś leki ,czy jest możliwe l4 w moim przypadku itp, a gość z Bydgoszczy napisał ,ze niby jak by miał mi pomóc tą drogą jednak nie wszyscy lekarze są wyrozumiali
Widzicie napisałam na znany lekarz swoją historię co i jak czy powinnam brać jakieś leki ,czy jest możliwe l4 w moim przypadku itp, a gość z Bydgoszczy napisał ,ze niby jak by miał mi pomóc tą drogą jednak nie wszyscy lekarze są wyrozumiali
Aneczka85_01
ja tak patrzę na te swoje wyniki z bety i też mam z różnych laboratorium, bo od nas z miasta zabierają do wrocka i tam gdzie zawiozą tam robią widocznie.
Ah tam to niektórzy odpowiadają ze włosy na głowie się jeżą
reklama
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
A jakie masz te bety? Dużo pomiarów robiłaś? Ja właśnie nie wiem jak porównanie różnych laboratorium... Robienie bety czasami powinno być zabronione np w moim przypadku tylko siedzę i się denerwuje... I się zastanawiam czy jutro iść czy już odpuścić. I np iść w przyszłym tyg do gin.ja tak patrzę na te swoje wyniki z bety i też mam z różnych laboratorium, bo od nas z miasta zabierają do wrocka i tam gdzie zawiozą tam robią widocznie.
Podziel się: