reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej, chciałam zaprosić Was do grupy na FB. Grupa jest tajna, więc nikt spoza niej nie wie o jej istnieniu. FB jest trochę przystępniejszy niż forum.
Zainteresowane dziewczyny zapraszam do marcowej grupy 2019, piszcie wiadomość lub zapraszajcie mnie na FB - Lena Iwa. Będziemy dodawać :)

Hej, chciałam zaprosić Was do grupy na FB. Grupa jest tajna, więc nikt spoza niej nie wie o jej istnieniu. FB jest trochę przystępniejszy niż forum.
Zainteresowane dziewczyny zapraszam do marcowej grupy 2019, piszcie wiadomość lub zapraszajcie mnie na FB - Lena Iwa. Będziemy dodawać :)
Jeśli sie powiedzie to chetnie,ale poki co wole byc incognito bo to roznie bywa

Są dwie grupy na fb

ja tak patrzę na te swoje wyniki z bety i też mam z różnych laboratorium, bo od nas z miasta zabierają do wrocka i tam gdzie zawiozą tam robią widocznie.

Widzicie napisałam na znany lekarz swoją historię co i jak czy powinnam brać jakieś leki ,czy jest możliwe l4 w moim przypadku itp, a gość z Bydgoszczy napisał ,ze niby jak by miał mi pomóc tą drogą jednak nie wszyscy lekarze są wyrozumiali

ja tak patrzę na te swoje wyniki z bety i też mam z różnych laboratorium, bo od nas z miasta zabierają do wrocka i tam gdzie zawiozą tam robią widocznie.

Widzicie napisałam na znany lekarz swoją historię co i jak czy powinnam brać jakieś leki ,czy jest możliwe l4 w moim przypadku itp, a gość z Bydgoszczy napisał ,ze niby jak by miał mi pomóc tą drogą jednak nie wszyscy lekarze są wyrozumiali

Ah tam to niektórzy odpowiadają ze włosy na głowie się jeżą :D

reklama

A jakie masz te bety? Dużo pomiarów robiłaś? Ja właśnie nie wiem jak porównanie różnych laboratorium... Robienie bety czasami powinno być zabronione np w moim przypadku :p tylko siedzę i się denerwuje... I się zastanawiam czy jutro iść czy już odpuścić. I np iść w przyszłym tyg do gin.

Do góry