reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
4.78 będę powtarzać po niedzieli.

Z córką zaczynalam od 5.96 pomimo zwiększania dawek do końca ciąży nie spadło poniżej 3. Po porodzie bylo ok.
A to pewnie twój taki urok w ciąży moja siostra np też nie ma problemow z tarczycą a w 12tyg miała już wynik taki jak ty dostała 50tke i po miesiacu juz miała wynik 2.19. To tak szybko kazała ci powtórzyć wynik tsh? Bo to bedzie ile dni tydzień od przyjmowania leku?

Właśnie babeczki macie już brzuszek? Bo u mnie jeszcze nic A już się nie mogę doczekać [emoji14] podobno w pierwszej ciąży trzeba dłużej poczekać na widoczny brzuch. Widzę że niektóre z was piszą że już widać. Ja też do najszczuplejszych nie należę i pewnie nie będzie widać aż tak szybko :(
U mnie w 1ciazy bylo widac w 5 mcu cokolwiek a teraz zaczelam 12tc i mam widoczny bebzun mimo ze mam jeszcze ze 2 kg na minusie;p

Ja biore femibion 1 co prawda ma on ciut za mało jodu, i zdecydowanie za mało wit D więc biore dodatkowo. I on od drugiego trymestru zawiera Dha.
Ale wiem że sa witaminy które bierze sie całą ciążę i od razu z dha. I wiem też że niektórzy ginekolodzy od razu proponują z dha. Ciężko powiedzieć ale zazwyczaj są one od 2 trymestru czemu nie wiem.

Witajcie:)
Dziewczyny powiedzcie mi jak dbacie o nogi w ciąży. Ja zawsze depilatotem mechanicznie usuwałam, przez lata się przyzwyczaiłam, ale ostatnio zastanowiło mnie to czy aby teraz nie powinnam... i maszynka poszła w ruch, ale włosy po dwóch dniach widoczne:p a wy jak działacie?
Ja cale zycie jednorazowki ;p depilatory i wosk to nie dla mnie ;p

A to pewnie twój taki urok w ciąży moja siostra np też nie ma problemow z tarczycą a w 12tyg miała już wynik taki jak ty dostała 50tke i po miesiacu juz miała wynik 2.19. To tak szybko kazała ci powtórzyć wynik tsh? Bo to bedzie ile dni tydzień od przyjmowania leku?
Nie dostaje leku wcale. Lekarka na urlopie ma już być po niedzieli. Miała być już w tym tygodniu i "coś wypadło".

Dziewczyny , czy uzywacie osobno magnez procz standardowych witamin? Która pisala,ze od drugiego trymestru bedzie dodatkowo brac witaminy z dha, tak sie zastanawiam czemu od drugiego, ja kupilam takie które zawierają je już
Ja biore magnez, pytalam gin. Mowila ze nie zaszkodzi a moze i jak cos pomoc bo lagodzi skurcze.
Ja bede niedlugo brala femibion 2 i tam są dha

reklama
Do góry