reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Współczuję problemów z zębami, ale ja bym szła już teraz do dentysty, skoro coś się dzieje. Ja nigdy w życiu jeszcze nie miałam znieczulenia przy zębach, bardziej mnie ta igła przeraża niż samo wiercenie;P Ale też nigdy nie miałam np. kanałowego, zawsze tylko zwykłe leczenie.

U mnie ostatnio energii brak na cokolwiek, w tym też na pisanie... W piątek po pracy byłam jeszcze na paznokciach, to jak wróciłam to miałam już tak strasznie dość wszystkiego, że stać mnie było tylko na leżenie. Do tego tak strasznie bolała mnie głowa, że potem w nocy spać nie mogłam. Chyba za mało piłam ostatnimi czasy i się odwodniłam. Wczoraj zrobiliśmy 300 km autem, bo przywieźliśmy moją córkę do dziadków na wczasy, dzisiaj musimy wrócić do siebie. Tyle dobrego, że w najbliższym tygodniu po pracy będę mogła leżeć na kanapie i już nic nie robić, a nie lądować na placu zabaw.

Współczuję problemów z zębami, ale ja bym szła już teraz do dentysty, skoro coś się dzieje. Ja nigdy w życiu jeszcze nie miałam znieczulenia przy zębach, bardziej mnie ta igła przeraża niż samo wiercenie;P Ale też nigdy nie miałam np. kanałowego, zawsze tylko zwykłe leczenie.

U mnie ostatnio energii brak na cokolwiek, w tym też na pisanie... W piątek po pracy byłam jeszcze na paznokciach, to jak wróciłam to miałam już tak strasznie dość wszystkiego, że stać mnie było tylko na leżenie. Do tego tak strasznie bolała mnie głowa, że potem w nocy spać nie mogłam. Chyba za mało piłam ostatnimi czasy i się odwodniłam. Wczoraj zrobiliśmy 300 km autem, bo przywieźliśmy moją córkę do dziadków na wczasy, dzisiaj musimy wrócić do siebie. Tyle dobrego, że w najbliższym tygodniu po pracy będę mogła leżeć na kanapie i już nic nie robić, a nie lądować na placu zabaw.
Kaylla zazdro! U mnie plac zabaw po pracy [emoji4]

ja skorzystałam z tej stronki Link do: Calculate Chinese Age On A Certain Date | Chinese Baby Gender Prediction
no i wpisałam +2, bo w Polsce mamy czas letni +2 do czasu Greenwich ale nie wiem czy dobrze zrobiłam o_O
A co sie wpisuje do gory a u dolu? Ja powpisywalam chyba cos zle wyszlo mi takie cos
Screenshot_20180805-151814.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180805-151814.jpg
    Screenshot_20180805-151814.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 373
Tak czy siak to i tak tylko forma zabawy czy wróżenia z fusów. Co tam taki chiński kalendarz jak czasem nawet USG(lekarz) się myli i rodzice mają niespodziankę na sali pogodowej..

Wybierasz to z karuzela dla dziecka
Screenshot_20180805-152438.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180805-152438.jpg
    Screenshot_20180805-152438.jpg
    79,7 KB · Wyświetleń: 331
Wpisujesz datę urodzenia i plus 2 dla lata a plus jeden dla zimy... A pod spodem datę poczęcia dodając plus2 bo mamy czas letni

reklama
Do góry