tikatukatam
Fanka BB :)
Ja pod gabinetem I umieram ze strachu. W glowie potrafie sobie wyobrazic milion czarnych scenariuszy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa pod gabinetem I umieram ze strachu. W glowie potrafie sobie wyobrazic milion czarnych scenariuszy.
Ja pod gabinetem I umieram ze strachu. W glowie potrafie sobie wyobrazic milion czarnych scenariuszy.
Gratulacje!!!Trzymam kciuki!
Ja już po,mimo że mialam na 17.45.
Junior ma 13 mm
Serduszko 155 Zobacz załącznik 882994
Super wiesci, właśnie ty masz prawidłowy obraz ulozenia ciąży, ja niestety nie mam takTrzymam kciuki!
Junior ma 13 mm
7+4
Gratulacje!Trzymam kciuki!
Junior ma 13 mm
7+4
TP 15 marca
Ja myślę że zaraz i Ty przyniesiesz dobre wieści nam :*Super wiesci, właśnie ty masz prawidłowy obraz ulozenia ciąży, ja niestety nie mam tak
Bardzo mi przykro...wiem co czujesz...trzymaj się kochana !! Najważniejsze to dobra diagnostyka teraz.A u mnie niestety smutne zakończenie. Tak jak przeczuwalismy od dawna, bo beta źle przyrastala. 2 tyg temu w 5t6d już widzieliśmy serduszko, a w zeaLym tyg przestalo bić co dziś potwierdzili y. Odstawiamy wszystkie leki i czekam. Już częściowo się pęcherzyk oddziela. Nie wiem co dalej bo to już 2 poronienie....
Super !!!Trzymam kciuki!
Junior ma 13 mm
7+4
TP 15 marca