reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U mnie po wizycie zmartwienie
5 tydzień zarodek 2 mm jeszcze bez akcji serca a obok pęcherzyka ciążowego krwiak podobnej wielkości byłam na NFZ jutro idę prywatnie bo nawet mi nie dał nic na podtrzymanie czy któraś z was miała podobnie ? Co w tej sytuacji ?

5 tydzień zarodek 2 mm jeszcze bez akcji serca a obok pęcherzyka ciążowego krwiak podobnej wielkości byłam na NFZ jutro idę prywatnie bo nawet mi nie dał nic na podtrzymanie czy któraś z was miała podobnie ? Co w tej sytuacji ?

5 tc to zdecydowanie za wcześnie na serduszko. Powyżej 6 możesz się go spodziewać najszybciej. Ciekawa jestem czy prywatny gin powie ci coś więcej.

Ja byłam na wizycie w 6t3d i aż dwa krwiaki mam. Zalecenie żeby mega się oszczędzać i zakaz dźwigania czegokolwiek, jak najwięcej leżeć. Pytał się czy żadnych plamień nie miałam.
Na siłę mnie na l4 nie wysłał jak powiedziałam, że wolałabym nie. Jak się pytałam czy to z jego doświadczenia wygląda źle to odpowiedział mi że będzie dobrze i nie martwić się na zapas.
Przepisał mi duphaston ale to chyba u mnie raczej kontynuacja bo ja go biorę odkąd się dowiedziałam o ciąży. Ja mam w poniedziałek kolejną wizytę to będę wiedzieć więcej.

Hej dziewczyny ja po wizycie.zarodek jest serduszko mówiła ze kwestia dnia,dwóch jak będzie biło ale miała słaby sprzęt i za tydzień kazała mi przyjść na usg lepsze i założy mi kartę ciąży.ogólnie po usg stwierdziła ciaze młodsza bo mówiła ze wygląd jej na bliżej 5 tyg niż 6.zleciła badania i przepisala duphaston.mówi że wszystko ok[emoji4]

Hej dziewczyny ja po wizycie.zarodek jest serduszko mówiła ze kwestia dnia,dwóch jak będzie biło ale miała słaby sprzęt i za tydzień kazała mi przyjść na usg lepsze i założy mi kartę ciąży.ogólnie po usg stwierdziła ciaze młodsza bo mówiła ze wygląd jej na bliżej 5 tyg niż 6.zleciła badania i przepisala duphaston.mówi że wszystko ok[emoji4]
Ja wlasnie mam podobnie bylam w piątek i jeszcze serduszko nie bilo, mam iść w piątek znowu, dopiero bedzie tez 6 tydz, bo wczesniej podobnie 5

reklama
Ja wlasnie mam podobnie bylam w piątek i jeszcze serduszko nie bilo, mam iść w piątek znowu, dopiero bedzie tez 6 tydz, bo wczesniej podobnie 5
No to mamy podobnie[emoji4]lepiej mi bo niektóre już serduszka widzą w 6 a ja się zestresowalam[emoji21]ale słaby sprzęt miała więc mam ogromną nadzieję ze za tydzień już wszystko będzie ładnie widac[emoji4]

Do góry