A długo już wiesz ze jesteś w ciąży ja praktyczniesienia od razu na l4 poszłamJa tez w żłobku
reklama
Nowalijka00
Aktywna w BB
Ja jutro idę ,nie wiem poki co jak tam w środku sytuacja i ta niewiadoma najgorsza,ale mam nadzieję,ze wiesci beda dobre ,a nie zle
Muszą być dobre! Bądźmy dobrej myśli bo przez te nerwy można zwariować
Wiem już od 22 czerwca ale wiesz chciałam doczekać urlopu żeby dostać wczasy pod gruszą teraz każde pieniądze się przydadzą no i zazwyczaj na koniec dzieci nie chorują a tu teraz ta szkarlatyna... musze iść porozmawiać o wcześniejszym urlopie , a później już na l4A długo już wiesz ze jesteś w ciąży ja praktyczniesienia od razu na l4 poszłam
Noooo u mnie bostonka ospa i wieczne katary także ja sobie darowałam
Wiem już od 22 czerwca ale wiesz chciałam doczekać urlopu żeby dostać wczasy pod gruszą teraz każde pieniądze się przydadzą no i zazwyczaj na koniec dzieci nie chorują a tu teraz ta szkarlatyna... musze iść porozmawiać o wcześniejszym urlopie , a później już na l4
Nowalijka00
Aktywna w BB
Trzymam kciki zeby dzis bylo juz serduszko. A ktory dzis tydzien ?
Dziewczyny jak liczycie te tygodnie ?mi jedna aplikacja pokazuje 6t6d nastepna 6t7d a jeszcze inna 7t0d ostatnia @mialam 01.06
Ja patrzę wg ostatniego usg, wtedy stwierdzono 5t5d i tak sobie ustawiłam w aplikacji wg przewidywanej przez lekarza daty porodu. Na miesiączkę nawet nie patrzę bo to byłby znów któryś tydzień do przodu
Moja ginekolog nawet tak szybko by mi l4 nie dała... może jak będę 6 sierpnia u niej to mi da juz wtedyNoooo u mnie bostonka ospa i wieczne katary także ja sobie darowałam
W tamtym roku zegnalam sie z sierpniowkami, was nie mam zamiaru opuszczać ostatni raz sie staram i musi sie udacMuszą być dobre! Bądźmy dobrej myśli bo przez te nerwy można zwariować
Jaka masz apke u mnie tez wyjdzie inaczej bo miałam owulke przed okresem wiec nawet nie ma sensu liczyc od ostatniej miesiaczkiJa patrzę wg ostatniego usg, wtedy stwierdzono 5t5d i tak sobie ustawiłam w aplikacji wg przewidywanej przez lekarza daty porodu. Na miesiączkę nawet nie patrzę bo to byłby znów któryś tydzień do przodu
reklama
Jestes w ciazy i musi ci przedluzyc umowę do dnia porodu, ale musisz dac jej zaświadczenie o ciąży, bo inaczej powie,ze nie wiedziala i dowidzeniaDziewczyny jestem zatrudniona na umowe zastepstwo w umowie mam napisane ze jestem zatrudniona do czasu kiedy wróci jedna dziewczyna. Czy mogę zostać zwolniona wcześniej?
Podziel się: