reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
U mnie wystarczyło że dowiedziałam się o ciąży u już brzuch wybijał. Teraz mam nadzieję że będzie inaczej, niech tak ok 5 mięs mi wybija termin mam niby na 1 marzec ale w poprzednich ciążach przenosiłam o 12-14 dni to teraz pewnie też tak będzie.
Oooo, ja też! Ledwo kilka tygodni w ciąży, a już brzuch wystaje ;)
W 3 miesiącu zawsze miałam brzuch jak na 5, więc choćbym chciała to za długo ciąży nie poukrywam :D

reklama
Ja tez mam małą (prawie dwuletnią) przylepę ;) Ciagle bierze mnie za reke i oprowadza po mieszkaniu...nie mam chwili spokoju. A ostatnio to juz byl szczyt wszystkiego...mąż wzial młodą rano a ja moglam sobie pospac dluzej....podsluchuje a córa bawi sie sama a mąż przed laptopem :p Mi by w zyciu nie pozwolila na takie leniuchowanie :p

Też mam syna który w listopadzie kończy 3 latka i już się boję co będzie dalej. Bo on też przylepa. W nocy mama musi być a najlepiej mu się śpi na moim brzuchu właśnie.
Moja też listopadowa w ogóle na razie nie wyobrażam sobie jak to będzie jak już dzidzia się pojawi .choć młoda matkuje lalkom strasznie.

Witam Was serdecznie nazywam się Kasia i tydzień temu ujrzałam na teście dwie kreski, jestem bardzo przerażona gdyż to moja 3 -cia ciąża i zupełnie nieplanowana,mam już dwóch synów w wieku 8 i 10 lat. Jutro czeka mnie wizyta u lekarza w celu potwierdzenia . Z kalendarza termin na 21.03.2019

Witam Was serdecznie nazywam się Kasia i tydzień temu ujrzałam na teście dwie kreski, jestem bardzo przerażona gdyż to moja 3 -cia ciąża i zupełnie nieplanowana,mam już dwóch synów w wieku 8 i 10 lat. Jutro czeka mnie wizyta u lekarza w celu potwierdzenia . Z kalendarza termin na 21.03.2019
Witaj gratulacje, trzymam kciuki za wizytę choć możliwe,ze jeszcze jest czas zeby coś bylo widać

reklama
Witam Was dziewczyny.
Nazywam się Sylwia jestem z Bytomia. Mam 9 miesieczna córcie i jestem w 5 tygodniu ciąży. Byłam już u lekarza i trochę sie zmartwilam bo mam krwiaka :/

Do góry