Wpisałam się do tabelki ale nie wiem czy zrobiłam wszystko ok, i czy jak zwykle nic nie zbroiłam hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok dam znać jak będziesz dodana do zamkniętej grupyWpisałam się do tabelki ale nie wiem czy zrobiłam wszystko ok, i czy jak zwykle nic nie zbroiłam hihi
A masz zaznaczony wątek u góry taki ptaszek w kolku? Może dostajesz tylko glubia ci się w tłumie innych jak mi czasem widzę czasem ominę [emoji4]czemu ja już nie dostaje powiadomień z publicznego?? można to jakoś ustawić??
Witam nowe mamuśki i czekamy na prywatnym
W tel mam zaznaczone mam obserwuj!! Chyba przez to że się dawno nie udzielałam.A masz zaznaczony wątek u góry taki ptaszek w kolku? Może dostajesz tylko glubia ci się w tłumie innych jak mi czasem widzę czasem ominę [emoji4]
Bardzo fajne sa ubrania na 9fashion, szybka wysyłka i duża różnorodność ciuszków, od pidzam do sukienek bardziej eleganckich.Normalne leginsy [emoji6] każda ciąże tak przechodziłam, jednak jakieś jeansy ciążowe mnie gniotly i w ogóle, leginsy i tunika i leciałam na zajęcia
Hey ty nie jesteś na priv?Bardzo fajne sa ubrania na 9fashion, szybka wysyłka i duża różnorodność ciuszków, od pidzam do sukienek bardziej eleganckich.
Link do: Tabelka wpisz się do tabelki , a ja już załatwiam dodanie do zamkniętej grupy i dam Ci znać [emoji5]Hej Wpadłam się przywitać, w tym wątku jestem nowa. Mam termin na 2 marca Poczytam sobie Was troszkę wolnej chwili, fajnie że jest taki wątek Pozdrowionka :*