reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Może tak być, na tym etapie stężenie beta hcg w moczu jeta jeszcze słabe, dlatego zaleca się robić z porannego (przetrzymanego przez noc) moczu.
Ile jesteś dpo?
Miesiączkę powinnam mieć jutro, owulacja 1/2 marca , z tym ze nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła , nawet kiedyś przy zalanym teście , natomiast nie napalam się bo tylko ten jeden z 3 zrobionych wyszedł właśnie tak .

reklama
Miesiączkę powinnam mieć jutro, owulacja 1/2 marca , z tym ze nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła , nawet kiedyś przy zalanym teście , natomiast nie napalam się bo tylko ten jeden z 3 zrobionych wyszedł właśnie tak .

Jeśli chcesz powtórz test rano albo idź na betę, będzie najbardziej wiarygodna.

Cześć dziewczyny. Obserwuje Wasze wątki z II kreseczkami od dłuższego czasu. U mnie pojawiły się marcowe II kreseczki.... W 24 DC. Cykle 26-27 dniowe ale zatestowałam wcześniej... Bo do cierpliwych nie należę.
Czekam teraz na przyszły tydzień na bthcg i na brak miesiączki. Kilka miesięcy temu przeszłam ciążę biochemiczna, dlatego teraz lekko inne nastawienie chociaż mam takie dobre przeczucia!
Wrzucam test z 24dc.
Zobacz załącznik 1248241I trzymam kciuki za marcowe kreski!! ❤️

Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. 👍😀

Tego używaliśmy [emoji6]
Jaki żel stosowaliście? :)
Screenshot_20210315-200605_Google.jpeg

Jaki żel stosowaliście? :)

[mention]diana2323 [/mention] a jeśli jesteś zainteresowana to wiele dziewczyn poleca FertilSafe Plus. Ja sobie tez kupiłam i czasem uzywam, rzadziej niż częściej, ale jest fajny, mnie nie szczypie, nie uczula, nie klei się i ładny poślizg daje [emoji6] No i ponoć dla plemników bezpieczny. Jeśli używasz takich drogeryjnych smakowych to polecam się przestawić na coś co nie będzie pływaków unieszkodliwiać [emoji16]

Też go teraz kupiliśmy [emoji16] i w tym cyklu go stosuje. Ogólnie to nie widzę różnicy między nimi[emoji4]skład w sumie Też podobny mają. No i właśnie są zalecane przy staraniach, a te typu durex ponoć nie mają dobrego wpływu na plemniki
[mention]diana2323 [/mention] a jeśli jesteś zainteresowana to wiele dziewczyn poleca FertilSafe Plus. Ja sobie tez kupiłam i czasem uzywam, rzadziej niż częściej, ale jest fajny, mnie nie szczypie, nie uczula, nie klei się i ładny poślizg daje [emoji6] No i ponoć dla plemników bezpieczny. Jeśli używasz takich drogeryjnych smakowych to polecam się przestawić na coś co nie będzie pływaków unieszkodliwiać [emoji16]

Też go teraz kupiliśmy [emoji16] i w tym cyklu go stosuje. Ogólnie to nie widzę różnicy między nimi[emoji4]skład w sumie Też podobny mają. No i właśnie są zalecane przy staraniach, a te typu durex ponoć nie mają dobrego wpływu na plemniki

Nie umiem po niemiecku, ale ten wcześniejszy pewnie tez jest bezpieczny sadzać po obrazkach na opakowaniu [emoji16] nie sadze, żeby pomagały plemnikom w lepszym pływaniu, ale po 1. nie zawierają składników utrudniających plemnikom podróż, po 2. jak ktoś jest dość suchy tam na dole, to zdecydowanie pomogą w całej akcji i zniwelują ryzyko otarć i tym podobnych nieprzyjemności. Ja używałam jak nie brałam wiesiołka i faktycznie śluzu miałam niezbyt wiele albo jak mnie naszły dzikie żądze i nie miałam ochoty na grę wstępna [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
U Nas były wyniki coś koło 1%- 2% z tego co kojarzę i mamy synka[emoji6]mimo iż lekarze mówili, że najlepiej inseminacja. Mąż brał witaminy i Ja Dodatkowo cykle stymulowane bo jak to mówi Mój Gin żeby wszystko było bardziej czułe. Plus żel wspomagający plemniki przy każdym stosunku około owulacyjnym. Synek ma już 3latka i teraz staramy się o rodzeństwo
A ilość też mieliście zaniżoną? Dajesz nadzieję 🙂

Do góry