reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi, czy wynik 3% prawidłowych plemników przy 7,5 mln na ml da się podnieść tylko suplementami? Moja gin kazała brać mężowi fertil Man plus i czekać na poprawę, ale się zastanawiam czy to wszystko co możemy zrobić... Czy może ktoś z Waszych partnerów miał podobny wynik i udało się zajść w ciążę? My już się staramy chyba 9 cykli i nic 🙄

Ostatnia edycja:
U Nas były wyniki coś koło 1%- 2% z tego co kojarzę i mamy synka[emoji6]mimo iż lekarze mówili, że najlepiej inseminacja. Mąż brał witaminy i Ja Dodatkowo cykle stymulowane bo jak to mówi Mój Gin żeby wszystko było bardziej czułe. Plus żel wspomagający plemniki przy każdym stosunku około owulacyjnym. Synek ma już 3latka i teraz staramy się o rodzeństwo
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi, czy wynik 3% prawidłowych plemników przy 7,5 mln na ml da się podnieść tylko suplementami? Moja gin kazała brać mężowi fertil Man plus i czekać na poprawę, ale się zastanawiam czy to wszystko co możemy zrobić... Czy może ktoś z Waszych partnerów miał podobny wynik i udało się zajść w ciążę? My już się staramy chyba 9 cykli i nic [emoji849]

Dziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?

Załączniki

• 5C9794F2-2A11-47CC-9271-7C8D3B3E283B.jpeg
    5C9794F2-2A11-47CC-9271-7C8D3B3E283B.jpeg
    309,7 KB · Wyświetleń: 177
Dziewczyny mam pytanie rano zrobiłam test płytkowy Pink z rossmana 10uml wyszedł jak na zdjęciu jakieś dwie/trzy godziny później udałam się do apteki po dwa kolejne testy ,które wyszły negatywne. Co o tym myślicie ?
Dla mnie pozytywny, chyba ze wadliwy ciężko określić. A te pozostałe testy tez były o czułości 10 ??

Wygląda na rozlany. Ale już i takie rozlane widziałam i były pozytywne[emoji6]
Zrób rano test z porannego moczu [emoji6]

Dla mnie pozytywny, chyba ze wadliwy ciężko określić. A te pozostałe testy tez były o czułości 10 ??
Właśnie tak . Z tym ze z jakiś firm,których nie kojarzę ;( może być tak ze przy tych dwóch testach miałam już za bardzo rozrzedzony mocz lub za często chodziłam siusiu i przez to wyszły negatywne ?

Właśnie tak . Z tym ze z jakiś firm,których nie kojarzę ;( może być tak ze przy tych dwóch testach miałam już za bardzo rozrzedzony mocz lub za często chodziłam siusiu i przez to wyszły negatywne ?

Może tak być, na tym etapie stężenie beta hcg w moczu jeta jeszcze słabe, dlatego zaleca się robić z porannego (przetrzymanego przez noc) moczu.
Ile jesteś dpo?

reklama
U Nas były wyniki coś koło 1%- 2% z tego co kojarzę i mamy synka[emoji6]mimo iż lekarze mówili, że najlepiej inseminacja. Mąż brał witaminy i Ja Dodatkowo cykle stymulowane bo jak to mówi Mój Gin żeby wszystko było bardziej czułe. Plus żel wspomagający plemniki przy każdym stosunku około owulacyjnym. Synek ma już 3latka i teraz staramy się o rodzeństwo
Jaki żel stosowaliście? :)

Do góry