AndziaOliwia
Początkująca w BB
Jesuuu lutego... Idę się poprawić. 1 post i już wtopa21 stycznia??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesuuu lutego... Idę się poprawić. 1 post i już wtopa21 stycznia??
No to już inaczej brzmiJesuuu lutego... Idę się poprawić. 1 post i już wtopa
Ile dni jesteś po owu? Mierzysz temperaturę czy wszystko na spontanie?Hej dziewczynki nie wytrzymałam i zrobiłam test ale negatywny. Jestem 1 dzien przed wiec powinno wyjść. Tak jak czułam, nic z tego więc czekam na @ i życzę Wam pozytywnych kreseczek
Według aplikacji 13dni po... mierzyć nie mierze codziennie bo nie chciałam się nakręcać, ale czasem sprawdzam z ciekawości. Dzisiaj sprawdziłam w pochwie mam 37... u nas raczej spontan. To mój 2 cykl starań i czuje, że nie wyszło bo te przytulanki nam w tym miesiącu średnio wyszłyIle dni jesteś po owu? Mierzysz temperaturę czy wszystko na spontanie?
Dobrze tez mogło ci się wszystko po przesuwać ja jestem niby 13dpo potwierdzone monitoringiemWedług aplikacji 13dni po... mierzyć nie mierze codziennie bo nie chciałam się nakręcać, ale czasem sprawdzam z ciekawości. Dzisiaj sprawdziłam w pochwie mam 37... u nas raczej spontan. To mój 2 cykl starań i czuje, że nie wyszło bo te przytulanki nam w tym miesiącu średnio wyszły
No to mamy pierwsze ⏸ ❤ gratulacje ❤ który cykl staran ? Ile po owulacji?Cześć dziweczynki nie udzielałam się tutaj tylko was obserwowałam. Dzisiaj za testowałam i o to taki wynik jutro mam termin ale ze biorę duphaston to nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj.
13 dpo 6 cs po porobieniuDobrze tez mogło ci się wszystko po przesuwać ja jestem niby 13dpo potwierdzone monitoringiem
No to mamy pierwsze ⏸ ❤ gratulacje ❤ który cykl staran ? Ile po owulacji?