reklama
Trzymam kciuki i za Ciebie <3Jejki jaki wysyp kreseczek, gratulacje dziewczyny ❤ z chęcią dołączyła bym do tego grona, jak do wtorku nie przyjdzie to pójdę na bete
@Lunka85 Wszystkie dobrego z okazji urodzin!!! Spełnienia marzeń w tym w szczególności marzenia o 2kreseczkach i spokojnej ciąży
KoloroweLove
Początkująca w BB
Te testy są wadliwe sama mam takie 3 pozytywneCzy coś tu jest?
DoMa29
Fanka BB :)
Mnie też pobolewa od przedwczoraj około, gdzie w poprzednim cyklu było odwrotnie, bo nie bolał przed terminem a jednak przyszła. Zobaczymy, trzeba czekać do terminuJesteśmy w takiej samej sytuacji, ból od około 20 lutego tylko że ja 24dc. Oby objawy przyniosły grube kreski
C
Czybedemama
Gość
A gdzie kupywalas i jaka nazwa?Te testy są wadliwe sama mam takie 3 pozytywne
KoloroweLove
Początkująca w BB
Nazwę mogę Ci podać dopiero w sobotę ale zamawiałam na allegro dosłownie 3 testy z kreskamiA gdzie kupywalas i jaka nazwa?
Witam Was Dziewczyny
Dołączam się do Was .. i mam mega pytanie. Dziś rano robiłam test... i dziś powinnam dostać okres. Bolą mnie piersi i brzuch jak na okres. Ciagle wydaje mi się,że go zaraz dostanę. Co myślicie,są dwie kreski?
Boje się,że popadam w paranoję.
Dołączam się do Was .. i mam mega pytanie. Dziś rano robiłam test... i dziś powinnam dostać okres. Bolą mnie piersi i brzuch jak na okres. Ciagle wydaje mi się,że go zaraz dostanę. Co myślicie,są dwie kreski?
Załączniki
Azi93
Fanka BB :)
Jak nic widać II kreskiWitam Was Dziewczyny
Trinnity
Aktywna w BB
Gratuluję [emoji3059]Witam Was Dziewczyny
reklama
Podziel się: