reklama
C
Czybedemama
Gość
Ale miej na uwadze, że brzuch Cie może boleć bo może masz owulacje nigdy nic nie widomo. Ilu dniowe masz cykle i który dzień cyklu masz dziś?u mnie ta kreska jest słaba dużo słabsza niż ta testowa... Dobra trudno i tak mnie dzisiaj boli brzuch że nie dałabym rady. Najwyżej w następnym miesiącu
Ale wiecie czego dotyczy wątek? Takie dyskusje odbywają się na staraczkach. Tam nakręcajcie się do woli i testujcie nawet przed owulacją, w trakcie kiedy se tam chcecie. Takie wątki kreskowe to ostatnie juz miejsce publiczne na forum gdzie mają szansę udzielać się dziewczyny, które również czekają na dwie kreski, ale nie dają rady znosić tego ciągłego testowania 2 dni po owulacji, wmawiania objawów 3 dni po stosunku, czy mądralowania się, że jak sąsiadki żony szwagra koleżanki córka z Pcimia tak miała to na bank tak jest. Litości
Smerfetka94
Fanka BB :)
Zakładaj!!Aaa i jeśli komuś to przeszkadza to oczywiście mogę założyć wątek "która zrobi najwięcej testów od owulacji"
Ja jutro wstawię pierwszy test 3 dni po owu
Mag...
dzisiaj mam 18dc a cykle mam różne czasem 29 czasem 34. Tylko że ten brzuch mnie boli inaczej niz przy owulacji. (Ale mogę sobie wmawiać nie wykluczam tego) ta doktor trochę wybiła mnie z rytmu mówiąc że jest duży pęcherzyk i żeby już działać i wtedy 24go czułam się jak przy owulacji. Miałam objawy.Ale miej na uwadze, że brzuch Cie może boleć bo może masz owulacje nigdy nic nie widomo. Ilu dniowe masz cykle i który dzień cyklu masz dziś?
Smerfetka94
No i tego się trzymajdzisiaj mam 18dc a cykle mam różne czasem 29 czasem 34. Tylko że ten brzuch mnie boli inaczej niz przy owulacji. (Ale mogę sobie wmawiać nie wykluczam tego) ta doktor trochę wybiła mnie z rytmu mówiąc że jest duży pęcherzyk i żeby już działać i wtedy 24go czułam się jak przy owulacji. Miałam objawy.
C
Czybedemama
Gość
A nie kontynuowałaś testów owulacyjnych żeby ewentualnie potwierdzi?dzisiaj mam 18dc a cykle mam różne czasem 29 czasem 34. Tylko że ten brzuch mnie boli inaczej niz przy owulacji. (Ale mogę sobie wmawiać nie wykluczam tego) ta doktor trochę wybiła mnie z rytmu mówiąc że jest duży pęcherzyk i żeby już działać i wtedy 24go czułam się jak przy owulacji. Miałam objawy.
Mag...
może tak. Niestety zeszytu nie mam bo jak wcześniej pisałam dopiero zaczynam i test robiłam 2 razy. Przyłożę się następnym razem może pokonam rekord ilości testów po owulacji) tylko ciekawe jaka będzie nagroda ☺Moze te testy po prostu pokazuja taką słabą krechę mimo że owu wykrywa
Smerfetka94
No to szkoda że nie masz porównania.może tak. Niestety zeszytu nie mam bo jak wcześniej pisałam dopiero zaczynam i test robiłam 2 razy. Przyłożę się następnym razem może pokonam rekord ilości testów po owulacji) tylko ciekawe jaka będzie nagroda ☺
O, no właśnie nagrodę trzeba ustalić
reklama
C
Czybedemama
Gość
Polecam właśnie powklejać poobserwować, bo takie robienie i wyrzucanie odrazu nic nie wniesie chyba że ktoś ma naprawdę duży skok LH.może tak. Niestety zeszytu nie mam bo jak wcześniej pisałam dopiero zaczynam i test robiłam 2 razy. Przyłożę się następnym razem może pokonam rekord ilości testów po owulacji) tylko ciekawe jaka będzie nagroda ☺
Myślicie ze plemniki z 11 na 12 dzień cyklu przetrwały do 13 jeśli wtedy rzeczywiście była owulacja? Mówią ze mogą przetrwać niby 5 dni
Dodatkowo w tym cyklu zaczęłam stosować zel bezpieczny dla plemników
Podziel się: