reklama
negatywny, Ty go rozbieralas??Dziewczyny. Bylam sobie dziś w aptece i kupiłam taki dwupak testów oczywiscie nie wytrzymałam i zrobilam
25 dc. Tylko coś tu nie zadziałało negatyw czy nieprawidłowy?
Zobacz załącznik 1251490
Paatii24
Zaciekawiona BB
Nie. To paskowynegatywny, Ty go rozbieralas??
wg mnie nic tutaj nie ma, może za wcześnie? Rozumiem w pełni nie wytrzymanie co rekiny bo ja dziś tez testowałam i tak samo wygladaNie. To paskowy
coca
Fanka BB :)
@coca czy Luteina nie jest czasem lepsza od bduphastonu? Słyszałam wiele opinii nawet wśród koleżanek że na nie lepiej podziałała luteina jedna brała dupka na plamienia w ciąży i nic dopiero po zmianie na luteinę plamienia ustały
Nie powiedziałabym czy lepsza czy nie, wiele osób chwali sobie duphaston. Zależy jak organizm reaguje na to, każdy zapewne nieco inaczej, poza tym forma podania jest również inna i ma swoje plusy i minusy (luteina jest podjęzykowa lub dopochwowa, duphaston chyba łykany normalnie).
coca
Dziewczyny. Bylam sobie dziś w aptece i kupiłam taki dwupak testów oczywiscie nie wytrzymałam i zrobilam
25 dc. Tylko coś tu nie zadziałało [emoji848] negatyw czy nieprawidłowy?
Zobacz załącznik 1251490
Czemu miałoby nie zadziałać?
Paatii24
Zaciekawiona BB
Byc moze ze za wcześnie bo okres dopiero za kilka dni. I wierze, ze u Ciebie tescik pokaże jeszcze piekne dwie kreseczkiwg mnie nic tutaj nie ma, może za wcześnie? Rozumiem w pełni nie wytrzymanie co rekiny bo ja dziś tez testowałam i tak samo wyglada
Es.jot
Hmm kurczaki kompletnie nic nie widać poczekaj do terminuDziewczyny. Bylam sobie dziś w aptece i kupiłam taki dwupak testów oczywiscie nie wytrzymałam i zrobilam
25 dc. Tylko coś tu nie zadziałało negatyw czy nieprawidłowy?
Zobacz załącznik 1251490
Paatii24
Zaciekawiona BB
Bo tej jednej krechy chyba nie powinno być w tym miejscu w którym jest? Pierwszy raz używałam paskowego testuCzemu miałoby nie zadziałać?
reklama
Paatii24
Zaciekawiona BB
Poczekam juz więcej nie robie przez terminem @, dziękuję!Hmm kurczaki kompletnie nic nie widać poczekaj do terminu
Podziel się: