futrzakowa
yea! to ja!
ja też o niczym takim nie słyszałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm w katalogach kłamiaogladałam ostatnio program o polakach zrobionych w balona przez itake,bodajze w Grecji byli,koszmarprzeglądnij katalogi a znajdziesz
hmmm w katalogach kłamiaogladałam ostatnio program o polakach zrobionych w balona przez itake,bodajze w Grecji byli,koszmar
no to masz szczescie miec taka ''wtyczke'' ja słyszałam zeby poza Europe nie brac mniej jak 5gwaiazdek ale zeby i w Grecji tez tak było,straszne to co pokazywali a przeciez itaka to znane biuro
no to ma teraz nauczke ze starszej siostry trzeba słuchac
to ja tak po cichutku sie pochwale ze planujemy z nasza stara paczka jechac w przyszłym roku do Francjiale na razie to tylko marzenia....
no to ma teraz nauczke ze starszej siostry trzeba słuchac
to ja tak po cichutku sie pochwale ze planujemy z nasza stara paczka jechac w przyszłym roku do Francjiale na razie to tylko marzenia....