reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

ktoas z Was wykorzystala voucher pixie photo ze szpitala na sesje?? sa 4 vouczery.... noe wiem jak wyglada ta sesja,jakie zdjecie jest za friko. Mamy tez vpoucher na sesje rodzinna. Jak sie ubvrac?? to moje kolejne pytanie...

reklama
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Po prostu wezmę tak ze 4 kartony, najwyżej przeleję w butle. Z tym, że chodzi mi też o to, żeby było na powrót....
Emilia, jeszcze raz Ci strasznie dziękuję za propozycję pożyczenia wózka. NIe będzie potrzebny. Dziś dostałam Housing Benefit :szok::szok::szok::szok:, nie tyle wprawdzie, ile się spodziewałam, ale na wózek starczy, więc pojadę kupić, już sobie nawet upatrzyłam

Babies "R" Us Zen All Weather Pushchair in Flutterbye - Babies R Us - Britain's greatest toy store

Magdziarz, gratuluję, synek świetnie się rozwija :tak: Moja w jego wieku nawet nie próbowała głowy podnosić- od razu był ryk :-D Widać, że Franio ciekawy świata jest ;-)

edit
właśnie poczytałam opinie o tym wózku... hm...

Ostatnia edycja:
Vampiria ja zawsze bralam w kartonikach, w butelce i proszek i nigdy nic mi nie powiedzieli. A nie mozesz do glownego bagazu zapakowac sobie na podroz powrotna. Co do wozka to nie wiem ile masz czasu do wyjazdu ale ja polecam ci ten. Bardzo szybko przyslali, w ciagu 2 dni mialam w domu i jestem zadowolona
BABY TRAVEL ZETA VOOOM PUSHCHAIR PRAM STROLLER - PLUM on eBay (end time 21-Jun-11 09:13:52 BST)
sa tez czarne, zielone i rozowe i sa chyba £10 tansze ale mi ten korol najbardziej sie podobal. Czytalam opinie o tym wozku i wszyscy sobie chwala
I super ze dostalas w koncu HB
Misialula a tak mozna pic tego wiecej? Bo ja myslalam ze tylko 1 saszetke dziennie, wiec nic dziwnego ze tyle schudlas
Manolka ja wykorzystywalam te kupony, 1 zdjecie masz za darmo, jak dziecko siedzi za reszte musisz placic i to sporo ale mozesz wziasc tylko to darmowe. Sesja trwa nawe ok godz robia mnostwo zdjec w roznych pozycjach itp. Ale tutaj na forum jest dziewczyna ktora robi zdjecia, z tego co pamitam to Emilia u niej byla wiec moze ci cos wiecej powiedziec
Dziewczyny ratujcie bylam 3 dni w pracy wiec maz w domu rzadzil i mam taki bajzel ze glowa mala. Fakt gotowal obiady i skosil trawe ale nie mial dzieci w domu a tu taki bajzel ze ze 2 dni bede sprztac

ale skrobiecie heheheh
Azorek-wymieszałaś ten aqua slim - w garnku?:-D:-D:-D
Rozpuscilo sie?:-D:-D:-D:-):-)Jutro wybieram sie z |Azorek na |Monkey biznes o 10-30 do 11 wtedy placi sie 4 Ł
Ktos chetny?
no wymieszalo sie jakos:D nie jest takie zle w smaku. nbapisali ze mozna np z sokiem pic ale mnie tam pasi jak jest:D a za monkey biznesssss zaplacilismy (ja+mezasty+amelka) 5.25Ł i siedzisz ile chcesz:D

Widzę, że dukan niektórym tu jest znany :-) Powiedzcie mi-bo wolę się zapytać Was-jak to jest z tymi nerkami na tej diecie? Bo ja sie do niej przymierzam, ale wszyscy mnie 'nawracaja', że tak nie wolno, że nerki, że wątroba, że wszelakie nieszczęścia :confused2: A kusi mnie ta dieta, kusi... ;-)
na dunkanie trzeba duuuuuzo pic zeby pomoc nerkom sie oczyszczac i pamietaj ze zdrowa dieta to ta ktora nie przekracza okresu 3 mcy. wiem ze jest pelno dziewuszek (zapisana bylam na forum dukanowskim) ktore jada na tej diecie nawet ponad rok juz!!!!!!!! ale kazdy lekarz czy dietetyk powie ci ze nie nalezy sie dietowac wiecej jak 3 mce bo wykancza sie organizm poprostu. jesli wytrzymasz tyle na dunkanie (zycze z calego serducha) to wejdziesz juz w inne nawyki zywieniowe i pewnie nadal kg beda spadac w dol.

VAMPIRIA ja wozilam dla mlodej mleko we wszelakiej postaci i te w kartonikach tez bo najwygodniej mi bylo poprostu. nikt mnie nigdy nie upominal ze nie wolno czy cos tylko trzeba otworzyc przy nich 1 kartonik i napic sie tego mleka zeby ich utwierdzic ze to nie trucizna czy bomba heheh

amelkowna po szalenstwach w monkey biznesssssie padla w autobusie na kolanach u mnie a teraz dostala mlesio i odsypia dalej :D padnieta byla ze ledwo na oczy mogla patrzec lae jak jak ja ubieralismy to sie rzucala i darla okrutnie :O skad te nasze dziabagi tyle energii maja to ja nie wiem naprawde

misialula ale nie mozna pic wiecej niz jedna saszetke dziennie. Nie wiem co sie moze stac ale nawet witamin nie mozna przedawkowac bo sa szkodliwe wiec moze lepiej nie ryzykowac. Ja razem z gwiazdeczka zaczelysmy w tym samym czasie pic ta aqua slim i razem sie dopingujemy :) ciekawe czy zdazymy schudnac przed wakacjami :)

Hej laseczki:)
Vampiria powodzenia z mlekiem:) roznie to bywa-przygotuj sie.
Ja tez dostalam HB, 30 f/mc.woooow ale bedzie na prad.
Ja bylam na sesji u Innomati, byla tez Asiek i Ewa.Wszyscy bardzo zadowoleni(mam kilka fotek na FB i NK) wiec jak ktos chce zobaczyc to prosze...Ceny niskie(dlugo szukalam fotografa) no i pani fotograf bardzo mila.Oto stronka
Photosensitive: info/price

Oh, szpital jest duży masakra. ;x
ale nadal nie wiem czy mam się martwić. otóż to pani która robiła mi scan była jakaś taka naburmuszona o_O i nic nie powiedziała w ogóle zero odpowiedzi na pytania tez takie jakies z d***.
A ja się martwię, wizyte mam dopiero 30, więc może wy mi powiecie.. co nie co. ;xczy biophysical profile : active ( to dobrze czy zle?)
i w wodach płodowych ( liquor vol. ) napisała mi N w kółeczku. czyli ze w normie? ;>
ogólnie to raczej jestem hipochondrykiem wiec mogę wymyślać jak czegoś nie rozumie. ;x
w komentarzach wpisała mi tez żołądek tylko mój czy dziecka? o_O och denerwuje mnie to . ;P przepraszam że zawracam wam głowe. ;x
http://wizaz.pl/forum/member.php?u=741609

reklama
Aga. Jak jest active to wysmienicie wiez ze zyje, z poziomem wod to normal czyli tez super . A z tym zoladkem to chyba ze jest widoczny. Tu jest malo wizyt a polozne rozne. Powiwdzieli by gdyby bylo cos nie tak.

Do góry