manolka
Fanka BB :)
ktoas z Was wykorzystala voucher pixie photo ze szpitala na sesje?? sa 4 vouczery.... noe wiem jak wyglada ta sesja,jakie zdjecie jest za friko. Mamy tez vpoucher na sesje rodzinna. Jak sie ubvrac?? to moje kolejne pytanie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wymieszalo sie jakos nie jest takie zle w smaku. nbapisali ze mozna np z sokiem pic ale mnie tam pasi jak jest a za monkey biznesssss zaplacilismy (ja+mezasty+amelka) 5.25Ł i siedzisz ile chceszAzorek-wymieszałaś ten aqua slim - w garnku?
Rozpuscilo sie?:-):-)Jutro wybieram sie z |Azorek na |Monkey biznes o 10-30 do 11 wtedy placi sie 4 Ł
Ktos chetny?
na dunkanie trzeba duuuuuzo pic zeby pomoc nerkom sie oczyszczac i pamietaj ze zdrowa dieta to ta ktora nie przekracza okresu 3 mcy. wiem ze jest pelno dziewuszek (zapisana bylam na forum dukanowskim) ktore jada na tej diecie nawet ponad rok juz!!!!!!!! ale kazdy lekarz czy dietetyk powie ci ze nie nalezy sie dietowac wiecej jak 3 mce bo wykancza sie organizm poprostu. jesli wytrzymasz tyle na dunkanie (zycze z calego serducha) to wejdziesz juz w inne nawyki zywieniowe i pewnie nadal kg beda spadac w dol.Widzę, że dukan niektórym tu jest znany :-) Powiedzcie mi-bo wolę się zapytać Was-jak to jest z tymi nerkami na tej diecie? Bo ja sie do niej przymierzam, ale wszyscy mnie 'nawracaja', że tak nie wolno, że nerki, że wątroba, że wszelakie nieszczęścia A kusi mnie ta dieta, kusi... ;-)