Dziewczyny u moich szkrabow juz lepiej...maly juz chce do przedszkola,ale nie chce aby sie doprawil a jeszcze przypadkiem zarazil dzieciakow...
Wkurza mnie juz ta 'niby' wiosenna pogoda za oknami,juz wole zeby przymrozilo,bo takie powietrze jest najzdrowsze,a teraz wirusiska wychodza.
Jesli chodzi o szczepienia to tez sie zastanawiam kiedy maly bedzie mial,bo juz skonczyl 3 lata,ale mysle ze za pare m-cy powinni przyslac zaproszenie...W sumie to tutaj nigdy nic nie wiadomo,bo kumpela czekala,czekala i sie nie doczekala na zaproszenie,dopiero jak zadzwonila to sie okazalo ze przeoczyli ze jej mala nie dostala dwoch zastrzykow
,no i przy wizycie jednorazowo dostala 2,tragedia...(w Livingston)
Anitha ja tez przy tabletkach zaczelam krwawic a na dodoatek mialam mega mdlosci...jakbym byla w ciazy,ale po odstawieniu wszystko wrocilo do normy
Dziewczyny kupujecie produkty z pl.sklepu? Jesli tak to gdzie jezdzicie??? bo ja do Bathgate,Livingston a wiem ze jest jeszcze w Broxburn,ale to troche daleko,ale jak jedziemy to kupujemy duzo np.wiecej chleba i zamrazam...Nie ma gdzies tutaj blizej polskiego sklepu???