reklama
Karolina20
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny :-)
Ja do Slough mam chwilke autobusem, mam dwuletnią córeczkę i w październiku pojawi sie kolejna iskierka, pozdrawiam serdecznie
Ja do Slough mam chwilke autobusem, mam dwuletnią córeczkę i w październiku pojawi sie kolejna iskierka, pozdrawiam serdecznie
ania_slough
Początkująca w BB
Sorki, ze sie nie odzywalam...zalozylam ten temat i zamilklam....U mnie wiele zmian. Drugiego dzidziusia urodzilam 12 grudnia i okazal sie, ze to nie dziewczynka a pelnozdowy chlopczyk, Kevin. No i co moze bardziej zszokowac...w grudniu przyjdzie na swiat moja trzecia pociecha. Bo fajnie, jak w koncu wszystko sie pouklada i ma sie z kim zycie dzielic.
Takze dziewczyny, czekam tylko na jakakolwiek wiadomosc...co do spacerku, kawy, jestem jak nabardziej ZA...moj numer gg to 8042014...czkam na propozycje
Takze dziewczyny, czekam tylko na jakakolwiek wiadomosc...co do spacerku, kawy, jestem jak nabardziej ZA...moj numer gg to 8042014...czkam na propozycje
emilia02
emilia02
Czesc chce podac stronke z forum gdzie sa tez mamy ze Slough i z UK moze komus sie przyda Kącik mam / Forum / Strona główna - Polkadot.pl;-)
I jak, są mamy chętne na spacer?
pierwsze spotkanie już jutro, szczegóły w wątku mam z berkshire na polkadot.pl
pierwsze spotkanie już jutro, szczegóły w wątku mam z berkshire na polkadot.pl
beaa
Mamy lipcowe'08
Miejmy nadzieje, ze nie bedzie to ostatnie spotkanie;-).
reklama