My dzis caly dzien na Kepie spedzilysmy.. glownie na placu zabaw.. jeden minus jest taki, ze w weekend starsznie duzo tam dzieci... przepychanki na domku :-)..No to koniecznie musimy się umówić! A place zabaw akurat bardzo fajne mamy w parku, nie mogę się doczekać, kiedy Stellka będzie korzystać.
A póki co moja to siksa mała przy Waszych maluszkach będzie - 3 miesiące ledwie.
reklama
weronkazzz
tulęTolę
halo, czy są to jakieś przyszłe/obecne żoliborskie mamy?
jak dzieciakowo jest na żoliborzu? my wyprowadziliśmy się stąd do bliskiego wilanowa jakieś 3 miesiące temu, ale tęsknię jak szalona i prawdopodobnie wrócimy na stare śmieci...
chętnie poznam Wasze zdanie o byciu mamą z okolic wilsona
jak dzieciakowo jest na żoliborzu? my wyprowadziliśmy się stąd do bliskiego wilanowa jakieś 3 miesiące temu, ale tęsknię jak szalona i prawdopodobnie wrócimy na stare śmieci...
chętnie poznam Wasze zdanie o byciu mamą z okolic wilsona
Tak się składa że ja Żoliborz dopiero poznaję bo przeprowadziłam się w te okolice pare lat temu ale do tej pory jakoś nie było powodu rozglądania się co jest wokół nas. Teraz kiedy córka zaczyna chodzić i ogarnął ją szał karuzel i huśtawek chętnie testujemy różne miejsca. Narazie park przy placu Wilsona jest na topie.
Weronka - z tym 'bliskim' wilanowem to chyba tak ironicznie ;-)
Jak znacie jakieś atrakcyjne nieproblematyczne miejsca dla dzieciaków to piszcie, my chętnie skorzystamy
Weronka - z tym 'bliskim' wilanowem to chyba tak ironicznie ;-)
Jak znacie jakieś atrakcyjne nieproblematyczne miejsca dla dzieciaków to piszcie, my chętnie skorzystamy
weronkazzz
tulęTolę
TWeronka - z tym 'bliskim' wilanowem to chyba tak ironicznie ;-)
no, nie wywiało nas pod świątynię opatrzności, tylko trochę bliżej, ale w maju - WRACAMY!
też chętnie poznam jakieś dzieciakowe miejsca - póki co ogródek jordanowski, kalimba, kępa potocka, chętnie poznam namiary na jakiś dobry żłobek
Witam Serdecznie =) Daaawno mnie tu już nie było =) My ostatnio najczęściej chodzimy na sady, park Żeromskiego trochę za tłoczny, hehe =D Póki Zuzka jeszcze mała co chwila ktoś przebiega i ją przewraca, więc póki co na sadach nieco bezpieczniej =D Jeżeli już się do Żeromskiego wybieramy to w tygodniu, kiedy mniej ludzi, ale już dawno tam nie byłyśmy =) Też chętnie poznam inne miejsca bo te sady już nam się trochę nudzą =)
weronkazzz
tulęTolę
o, sady dobre miejsce. dopisuję do listy. ileż ja się tego żoliborza nazwiedzam za kilka miesięcy!
weronkazzz
tulęTolę
ja akurat mieszkam dokładnie na przeciwko, więc pewnie pochodzę trochę do tego Żeromskiego. ale Sady też odwiedzę z chęcią!
Odnawiam temat Są tu jakieś mamusie z Żoliborza chętne na wspólne spacerki? Niedługo zrobi się ciepło (mam nadzieję ) I trochę tak smutno chodzić samotnie Na ulicy widzę mnóstwo mamuś, ale wszystkie chodzą w jakiś grupkach, a ja niestety do odważnych zbytnio nie należę i nie lubię się wtrącać w już nawiązane przyjaźnie Dlatego cały czas poszukuje mamuś na wspólne spacerki
reklama
Są tu jakieś mamy maluchów około 2-6 miesięcy?
Podziel się: