reklama
dziewczyny może poradzicie jakiegoś dobrego gina we wroclawiu z USG bo ja chodzę teraz do Szpyrko ale nie jestem zadowolona![]()
ja od 3 lat chodzę do Corfamedu na Kluczborską
tam jest dobry sprzęt USG i nawet jak nie jestes ich stała klientka to mozesz tam pójśc... nie wiem czy troche drożej przez to nie bedzie,ale ja jestem zadowolona.
W corfamedzie tylko kilku lekarzy wykonuje USG na ich tym super nowoczesnym sprzęcie, ja byłam u Pani Kos- Połozyńskiej, Pana Maslaka, a ostatnio u Pani Nickiewicz,, najlepiej wspominam tę pierwszą,ale Maslak tez był w porzo. Ale wiem,ze najbardziej polecają doktora Mazurca, jest niby najlepszy
Oni mają taki patent( moze w innych placówkach też tak maja, nie wiem), ze Ty w trakcie USG niegapisz sie na monitor, tylko na przeciwko łóżka/fotela na którym leżysz na scianie wisi duża plazma i oglądasz sobie całe USG w rozmiarze xxl, dzidzie widzisz w naturalnym rozmiarze. Wiem,ze to nie wyznacznik dobrej jakości badań,ale ja co do jakości ich USG nie mam zarzutów, a ten podgląd dodatkowo sprawia przyjemność. No i co ... zrobiłam im darmowa reklame...
a ja z innej beczki mam pytanie:
czy ktoś może polecic położną w Oławie???
Ostatnia edycja:
gdzie to jest Kluczborska, ile to mniej więcej kosztuje to znaczy że jak ja bym chciala iść sobie tam tylko zrobić USG to nie będzie żadnego problemubo tej mój gin coś kreci
CORFAMED
tu masz stronę, a tam znajdziesz cennik, adres i telefon.
Kluczborska jest w okolicach ul. Jedności Narodowej
dzięki za pomoc z skorzystam z tego :-) dziewczyny z tego co widzę po suwaczkach to niedługo będziecie rodzić jakie szpitale wybralyście ja na Kamińskiego choć nie jestem tego taka pewna !!mam duże obawy :-(CORFAMED
tu masz stronę, a tam znajdziesz cennik, adres i telefon.
Kluczborska jest w okolicach ul. Jedności Narodowej
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Arlenko ja bym chciala na klinikach, ale dzisiaj dowiedzialam sie, ze sa tam straszne tlumy :/ generalnie podobno porodowki we wroclawiu sa teraz (przez te remonty) pozapychane... mam nadzieje, ze znajdzie sie dla mnie lozko, nie ma jak rodzic po ludzku w polsce :/
Dziewczyny
ja chodzę na klinikach ul Chałubińskiego do dr Murawskiego i jestem zadowolona jutro właśnie ide
wiem że tam też prywatnie robią usg to 4D nie wiem ile kosztuje ale mam numer spisany to możecie zadzwonić i spytać:
071 7842347 a do rejstr. 071 784 23 72 najlepiej samemu się dopytać, a może uda Wam się umówić na wizytę na NFZ?
ja chodzę na klinikach ul Chałubińskiego do dr Murawskiego i jestem zadowolona jutro właśnie ide
071 7842347 a do rejstr. 071 784 23 72 najlepiej samemu się dopytać, a może uda Wam się umówić na wizytę na NFZ?
reklama
siwaq
Wrześniowe mamy`09
Hej dziewczyny a co myslicie o porodzie w Oleśnicy, czy któras brała te opcję pod uwagę?? :-)
Podziel się: