reklama
tygryseczek
Staraczka
heja ja mam po corci drugiej wiec tylko nowe body i tyle... noo tak oby..
cysiunia
Początkująca w BB
Dziewczyny melduje sie i ja po polowkowym Okazalo sie ze pod serduszkiem nosze dwie dziewczynki Babiniec bedzie u nas Maz bedzie biedniutki Wszystkie pomiary sa w normie takze jestem juz spokojniejsza. Dziewczynki coraz bardziej daja o sobie znac. Szaleja i daja mi coraz mocniejsze kuksance a co u was?? Jakies wizyty?? Trzymajcie sie cieplo
tygryseczek
Staraczka
heja jak tam u was laseczki?
Passoa1705
Fanka BB :)
Watek dawno swieci pustkami.
Mało mam z UK
A podobno Polki tyle produkują dzieci zeby benefity zabierać innym
Mało mam z UK
A podobno Polki tyle produkują dzieci zeby benefity zabierać innym
cysiunia
Początkująca w BB
Dziewczyny ja pisalam na poczatku ale jak dziewczyny przestaly pisac to i ja umilkam. Ja juz przy koncowce Na 11 maja mam termin cesarki. W zeszlym tygodniu na usg moje dziewczyny wazyly prawie po 2500g kazda takze jestem duzo spokojniejsza. Torby do szpitala ciagle nie mam spakowanej do konca. Na szczescie wystarczy wziasc przeniesc z szafy do toreb i bedzie gotowe. No i musze wysterylizowac laktator i zapakowac. A jak u was??
cysiunia
Początkująca w BB
Kochane a wy znowu zamilklyscie. Ja dzisiaj mialam ostatnie usg. Dziewczynki przybraly po ok 200g i maja juz ok 2700g. Jest dobrze Troche stres mnie dopada bo cc juz za 12 dni ale w sumie ciesze sie ze w koncu zobacze moje ksiezniczki. No i w koncu przestanie mi byc ciezko, bo ledwo sie turlam, chociaz tobie wszystko wlacznie z prowadzeniem auta
a to domek moich dziewczynek z zeszlego tygodnia
Załączniki
reklama
tygryseczek
Staraczka
heja ja juz rozpakowana moja kruszyna urodzila sie 27.04.15 o 6:26