reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

laski ,co tak cicho ,spokoj,jakby was wszystkich zakopali hahaha
ostatni post aine byl w grudniu
co tam u was slychac?kiedy spotkanko ?
na kawke
zapisalam sie z kolezanka ,na silownie ,kolo olgi jest super
noi olga tez tam chodzi
tanio i dobry sprzet,a w wolnej chwwili jeszcze na basen
Gosia -juz niedlugo twoj wazny ,wyczekiwany dzien co ?jak przygotowania?
pozdrawiam

baj baj baj

reklama
monia ,nieprzesadzaj ja tez mam duzy brzuch i dlatego tam chodze,i kobiety tez chodza tam po to by schudnac,mi sie podoba w pon -srody jest aqua fit na 12 w dzien i na 20sta
czwartek piatek jest na 19sta
przychodzi duzo kobiet od 15 do 35
z dziecmi na ten aqua sie niewchodzi ,ale jest np,niedziela gdzie od 12 do 16stej chodzi sie na sanday funday,czyli sa powrzucane zabawki,pilki,itp..dla rodzin z dziecmi
napisz na gg lub zadzwon to ci wszystko powiem

hop hop ostatnio tu zajrzalam, zeby zlozyc zyczenia noworoczne, ale byla ciiiszaaa:D cos sie chyba ruszylo:)
mamuski, jesli macie dzieci w wieku komunijnym albo kogos , kto ma, to polecamy sie:D :

reklama
Do góry