reklama
Amelia2008
Fanka BB :)
czesc dziewczyny
wkoncu i ja sie odezwalam
Gosiu sorki ze mnie niebylo,ucaluj Olka odemnie,pozatym pojdziemy znow razem na basen moze w ktoras niedziele??
KOCHANA GOSIU ,to kiedy masz ten slub wkoncu ??
witam cie elu!!,niemartw sie bedzie dobrze ,tylko tak jak gosia pisala 150tyg,do 4 dzieciakow to jest stanowczo za malo
ja sama sie opiekuje chlopcem i mam mniejwiecej tyle
Aniu co tam laska u ciebie/?
dziewczyny ,powiedzcie mi gdzie mozna zrobic dziecku urodziny??
moze wiecie gdzie jest np.taki lokal z pileczkami dla dzieci ,lub zjezdzalniami ,ale w okolicach dundrum ,stilorga,sandyford ,tak blisko mnie
wkoncu i ja sie odezwalam
Gosiu sorki ze mnie niebylo,ucaluj Olka odemnie,pozatym pojdziemy znow razem na basen moze w ktoras niedziele??
KOCHANA GOSIU ,to kiedy masz ten slub wkoncu ??
witam cie elu!!,niemartw sie bedzie dobrze ,tylko tak jak gosia pisala 150tyg,do 4 dzieciakow to jest stanowczo za malo
ja sama sie opiekuje chlopcem i mam mniejwiecej tyle
Aniu co tam laska u ciebie/?
dziewczyny ,powiedzcie mi gdzie mozna zrobic dziecku urodziny??
moze wiecie gdzie jest np.taki lokal z pileczkami dla dzieci ,lub zjezdzalniami ,ale w okolicach dundrum ,stilorga,sandyford ,tak blisko mnie
gosia7267
Super Aniu,w koncu doczekam sie tej sesji u wasWiola slub 5 czerwca,w srode mamy appoitment w urzedzie w centrum.Teraz kurcze robie i w ta niedziele i w przyszla i to od 9 do 15,takze z basenu nici:-(Tu masz Children's Birthday Parties at Fun Fitness Children's Adventure Play Centre, funfitness.ie Sandyford, South Dublin 18 Wiola !I tu jeszcze http://www.dublinkids.ie/Parties.html
Ostatnia edycja:
Amelia2008
gosiu dziekuje ci bardzo ,zaraz popatrze
to jak bedziesz wiedziala ze masz juz wolna niedziele to daj znac to pojdziemy na basen z dziecmi,
dziewczyny zapisalam sie na seanse ktore pomagaja schudnac,czyli taki rowerek pod cisneiniem pokaze wam stronke ,kolezanka schudla 13kg,7cm w biodrach,5cm w udach ,i w brzuchu
http://www.vacuumslimmingstudio.com/
to jak bedziesz wiedziala ze masz juz wolna niedziele to daj znac to pojdziemy na basen z dziecmi,
dziewczyny zapisalam sie na seanse ktore pomagaja schudnac,czyli taki rowerek pod cisneiniem pokaze wam stronke ,kolezanka schudla 13kg,7cm w biodrach,5cm w udach ,i w brzuchu
http://www.vacuumslimmingstudio.com/
Amelia2008
ania niewiem ona byla 20 razy juz tak mniej wiecej 2 razy wtygodniu chodzi ,
Amelia2008
placi sie 30e za seans,ktory trwa 30min,ale jesli sie zaplaci za 6 serii z gory to jakos taniej 25e chyba
reklama
Amelia2008
czesc dziewczyny .
Chcialam was zaprosic z dzieciaczkami na impreze urodzinowo-imieninowa,czyli Amelii 3latka,i moje imieniny takie delikatne!!!!!!
Party odbedzie sie u mnie w domu,w sobote 29.10.2011r,mysle ze na godzinke 12.
Prosze o potwierdzenie przyjscia ,dzieki bardzo
Chcialam was zaprosic z dzieciaczkami na impreze urodzinowo-imieninowa,czyli Amelii 3latka,i moje imieniny takie delikatne!!!!!!
Party odbedzie sie u mnie w domu,w sobote 29.10.2011r,mysle ze na godzinke 12.
Prosze o potwierdzenie przyjscia ,dzieki bardzo
Podziel się: