reklama
monika1085
Zaangażowana w BB
Hej babeczki!!!
Coś umiera to nasze forum...ale w końcu wakacje każdy się rozjechał i nikt nie ma czasu tu zaglądnąć!!!Ja jestem chętna na spotkanie i mi pasuje każdy dzień.
Witam nową mamusie!!!!
Coś umiera to nasze forum...ale w końcu wakacje każdy się rozjechał i nikt nie ma czasu tu zaglądnąć!!!Ja jestem chętna na spotkanie i mi pasuje każdy dzień.
Witam nową mamusie!!!!
emwu76
Fanka BB :)
Czesc !
Wrocilam
Tez chetna na spotkanie
Wrocilam
Tez chetna na spotkanie
Olga79
Cześc Babeczki :-)
Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam, ale jak już zapewne wiecie to z braku czasu
Ja również chcętna na spotkanie, ale chyba tym razem nic z tego bo od wtorku do soboty pracuję
Może nastepnym razem.
Całuje Was mocno i ściskam.Postaram się cosik wieej napisać w póżniejszym terminie, bo póki co to ganiamy praca, przedszkole i formalności zwiazane ze szkołą dla Igusi:-)
olivkaa-Olu i Zuziu witam Was ponownie:-)Zreszta Wy przeciez to nie nowe tylko stare-nowe bo przeciez juz zawitałyscie jakis czas temu na nasze forum, a potem zniknełyście.
Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam, ale jak już zapewne wiecie to z braku czasu
Ja również chcętna na spotkanie, ale chyba tym razem nic z tego bo od wtorku do soboty pracuję
Może nastepnym razem.
Całuje Was mocno i ściskam.Postaram się cosik wieej napisać w póżniejszym terminie, bo póki co to ganiamy praca, przedszkole i formalności zwiazane ze szkołą dla Igusi:-)
olivkaa-Olu i Zuziu witam Was ponownie:-)Zreszta Wy przeciez to nie nowe tylko stare-nowe bo przeciez juz zawitałyscie jakis czas temu na nasze forum, a potem zniknełyście.
gosia7267
No welcome back Monia i Olga!!!Witam rowniez Oliwke!!!:-)
Ustalcie jakis termin dziewczynki-ja tak jak pisalam moge w srode,albo w sobote po 15.
Wczoraj bylismy ogladac mieszkanka,bo przymierzamy sie do kupna.Musze teraz jechac do banku,zeby mi obliczyli rate kredytu i jesli bedzie ok,to chyba sie zdecydujemy
Ustalcie jakis termin dziewczynki-ja tak jak pisalam moge w srode,albo w sobote po 15.
Wczoraj bylismy ogladac mieszkanka,bo przymierzamy sie do kupna.Musze teraz jechac do banku,zeby mi obliczyli rate kredytu i jesli bedzie ok,to chyba sie zdecydujemy
Amelia2008
WITAM WAS DZIEWCZYNY,WROCILAM.
Witam nowa mame,
Chce zadecydowac ze spotykamy sie w w przyszla sobote po 15 ktora moze?
wiesienka ty napewno -musze zobaczyc twoja asie i ciebie napijemy sie
hahahha
gosia ty mozesz po pracy ?napijemy sie hahaha
monia bedziesz?napijemy sie hahha
emwu bedziesZ?naijemy sie hahaha
olga -yeti ty pracujesz kochana ,szkoda ze cie niemozna dorwac ,tylko w sklepach
oki anula wiec jesli mozemyto na przyszla sobote
ja mam tesciowke teraz to moge codziennie z wami sie spotykac
Witam nowa mame,
Chce zadecydowac ze spotykamy sie w w przyszla sobote po 15 ktora moze?
wiesienka ty napewno -musze zobaczyc twoja asie i ciebie napijemy sie
hahahha
gosia ty mozesz po pracy ?napijemy sie hahaha
monia bedziesz?napijemy sie hahha
emwu bedziesZ?naijemy sie hahaha
olga -yeti ty pracujesz kochana ,szkoda ze cie niemozna dorwac ,tylko w sklepach
oki anula wiec jesli mozemyto na przyszla sobote
ja mam tesciowke teraz to moge codziennie z wami sie spotykac
reklama
Podziel się: