reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

czesc dziewczynki nowa mamusia z tej strony :)ale was tu duuuuuzo.....my jestesmy z centrum dublina i chetnie poznamy nowe twarzyczki :) moja córcia ma 3 latka

reklama
Hej babeczki!!!
Coś umiera to nasze forum...ale w końcu wakacje każdy się rozjechał i nikt nie ma czasu tu zaglądnąć!!!Ja jestem chętna na spotkanie i mi pasuje każdy dzień.

Witam nową mamusie!!!!

dziewczyny, skrzyknijcie sie jakos, pliz:) ja sie dostosuje, wybierzmy dzien, kiedy bedzie pasowalo jak najwiekszej liczbie mam, co? i nowa mamusia tez zaproszona, chyba nie musze dodawac!!!

Cześc Babeczki :-)

Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam, ale jak już zapewne wiecie to z braku czasu:dry:
Ja również chcętna na spotkanie, ale chyba tym razem nic z tego bo od wtorku do soboty pracuję:zawstydzona/y:
Może nastepnym razem.
Całuje Was mocno i ściskam.Postaram się cosik wieej napisać w póżniejszym terminie, bo póki co to ganiamy praca, przedszkole i formalności zwiazane ze szkołą dla Igusi:-)

olivkaa-Olu i Zuziu witam Was ponownie:-)Zreszta Wy przeciez to nie nowe tylko stare-nowe:-D bo przeciez juz zawitałyscie jakis czas temu na nasze forum, a potem zniknełyście.

:-)taK,tak wiem tylko niestety zapomnialam starego loginu a ze jakos tak mi smutno ostatnio to pomyslalam ze moze tu troszke weselej bedzie :)
Tez mogla bym sie spotkac tylko wy dziewczyny nie z moich okolic pewnie :-(

Ostatnia edycja:
No welcome back Monia i Olga!!!Witam rowniez Oliwke!!!:-)
Ustalcie jakis termin dziewczynki-ja tak jak pisalam moge w srode,albo w sobote po 15.
Wczoraj bylismy ogladac mieszkanka,bo przymierzamy sie do kupna.Musze teraz jechac do banku,zeby mi obliczyli rate kredytu i jesli bedzie ok,to chyba sie zdecydujemy:tak:

WITAM WAS DZIEWCZYNY,WROCILAM.

Witam nowa mame,

Chce zadecydowac ze spotykamy sie w w przyszla sobote po 15 ktora moze?

wiesienka ty napewno -musze zobaczyc twoja asie i ciebie napijemy sie
hahahha

gosia ty mozesz po pracy ?napijemy sie hahaha

monia bedziesz?napijemy sie hahha

emwu bedziesZ?naijemy sie hahaha

olga -yeti ty pracujesz kochana ,szkoda ze cie niemozna dorwac ,tylko w sklepach

oki anula wiec jesli mozemyto na przyszla sobote
ja mam tesciowke teraz to moge codziennie z wami sie spotykac

reklama
SOBOTA PO 15 U MNIE, DZIEKI WIOLA , ZES TAKA KONKRETNA BABKA:d:d SUUPER, CZEKAM! JESZCZE DAM NAMIARY I POWIEM, JAK DOJECHAC;)

Do góry