reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Witam Was dziewczynki:-)

Jakaś ostatnio zabiegana jestem.Teraz siedzę sobie najedzona:-)i odpoczywam bo za 2,5 godz.zaczynam pracę.

Jutro idziemu z kolei oglądać Igusi przedszkole:-):-):-)

Manijka ja miałam cesarkę w Polsce i to robioną przez znajomych lekarzy od mojego brata i..... i tak się bałam:zawstydzona/y:Tu natomiast to jakiś hardcore!!!!!!!!:szok:Jeszcze do tego poród kleszczowy i pobieranie próbki skóry........aż mnie ciary przechodzą:szok:Jejku...... jestem pełna podziwu dla Ciebie.Dzielna z Ciebie babka:tak:Wiem, wiem......pewnie nie jesteś jedyna, ale takiego opisu porodu jeszcze nigdy nie słyszałam.Więc tym bardziej gratuluję.Powiem Ci jeszcze jedno-podziwiam Cię za cierpliwosć i spokój, który miałaś przez ten cały czas kiedy miałaś skurcze i odsyłano Cię do domu.Wiem, że w domu lepiej, ale ja chyba bym wszystkich tam pozabijała:-DCieszę się, że u Was wszystko dobrze i, że tak szybko doszłaś do siebie:tak:

Justi-z chęcią wybiorę sie do Malahide na rybkę tylko, że chyba dopiero w przyszłym tygodniu.Ten tydzień mam dość zwariowany.

Ostatnia edycja:
Hej, Olga mi pasuje nawet bardziej przyszly tydzien niz obecny, wiec fajnie sie sklada. Bylam ostatnio na plazy w Greystones, tam tez warto pojechac, jest slicznie. Mam nadzieje, ze uda nam sie zorganizowac wieksza grupe. Pozdrowionka

Czy ktoś tu żyje?

Dzień Dobry Perełki:-)

Widzę, że strsznie tu puuuuusto.Jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem co to będzie z tym naszym forum:-(Ja też ostatnio nie wyrabiałam normy, ale tak jak Wam pisałam miałam lekkie urwanie głowy:szok:Wczoraj bylismy w przedszkolu z Igusią:-)Wszystko Wam napiszę potem.

Ja tez sie melduję. Siedze i sie lenię od rana. Bylismy na spacerku, teraz Młody śpi na kanapie, ja oglądam telegrę w telewizji a mama piecze ciasto drożdżowe. Normalnie hawaje mam dzisiaj :-D

Kooomu ciasta, koomu?!

reklama
Ja tez sie melduję. Siedze i sie lenię od rana. Bylismy na spacerku, teraz Młody śpi na kanapie, ja oglądam telegrę w telewizji a mama piecze ciasto drożdżowe. Normalnie hawaje mam dzisiaj :-D

Kooomu ciasta, koomu?!
Manija wpadnij do mnie na piekarnie do Dunnsa t ciasto twojej mamusi to bedzie hit:-):-):-)Dostalam Twoja wiadomosc,dzieki.Chyba miszasz w okolicach Dunnsa,moze sie znamy z widzenia?Ja pracuje na piekarni jutro od 10 do 17,a w piatek do 15;-)Moze zajrzysz z Franusiem?:tak:
Witam Was kochane:-DJeszcze 2 dni do pracy i URLOP!!!Nie moge sie juz doczekac:confused:Kuzynka juz jest a w czwartek przylatuje reszta ekipy:tak:Oj juz sie nie moge doczekac spotkania z Wami,ale dopierp bede wolna po28,po chrzcinach.Do zobaczenia laski:happy2:

Do góry