reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
dobry wieczor
ja tez na chwilke bo jestem padnieta
dzien szybciutko zlecial,piekna pogoda na spacerku bylam prawie caly dzien z Amelcia i IGNACYM iggymamy synkiem,sliczny i grzeczny maluszek
potem zakupki koncowe dla amelii na wyjazd a wieczorem pranie i prasowanie nogi mnie bola jestem padnieta pozatym Amela ma katar i lekki kaszel

aine
-zaluje ze niebede u ciebie ale obiecuje ze po powrocie sie napewno spotkamy

emwu-a jaki wozek kupilas wklejaj szybciutko foteczki?

barmanka79
-dzieki za stronke popatrze sobie

olga79
-swietnie to romantyczna kolacyjka ,zycze kolejnych 300lat hahaha cudownych chwil w ramionach meza,

a gdzie jest azabella?pewnie poszla kaczuszki nakarmic!!w swoim pieknym stawiku

Hej dziewuszki, ja tylko wpadam sie zameldowac :)
Zyjemy sobie spokojnie, normalnie rodzinka pełną gębą sie z nas zrobiła :-)
Gosia adres i numer tel podam Ci na privie i naprawde w kazdej chwili mozesz wpadac :) Poki co jest u mnie mama jeszcze przez tydzien, ale pozniej to sie zapewne bede nudzic..

Buziaki dla Was moje drogie Panie, ide sobie polezec, bo szwy mi nie dają dzisiaj spokoju :no:..
buuu...:-:)-(

Hej,sloneczka!!!My juz po roczku Olusia:-DJa zaraz do pracy:no:Pije kawke iobzeram sie z Olkiem ciastem;-)Chyba znow bedzie piekny dzien:-DBuziaki dla Was:confused:

Cześć Kochane!

W końcu dotarłam:-)Widzę, że pustki na naszym forum.No, ale cóż rozpoczał sie weekend.Choć widzę Gosia i Emwu juz się przywitały:tak:Powiem Wam, że ostatanio brakuje mi na wszystko czasu:zawstydzona/y:Więc tutaj rownież pisałam z mniejszą częstotliwością, ale na pewno przed nikim nie uciekałam;-)Co to to, nie.Kochana Emwu jak która kolwiek z nas mogłaby uciakać przed tak fajna osóbką;-):-)
Ale podlizywactwo:-D:-D:-D

Dziewczynki u mnie ostatnio duzo się dzieje.Rozpoczełam lekcje angielskiego:-)Dodatkowo idę jeszcze na kurs:-)Mówić, oczywiscie, że mówię, ale pracować do biura bym się chyba nie odważyła:baffled:Po tych lekcjach kto wie.

Mam juz cały plan działania.Oprócz tych zajęć chce iść na kurs administracyjny:-)Zobaczymy co z tego wyniknie, ale styczeń już tuż, tuż, a Igusia idzie do przedszkola:-DZapisaliśmy ją w tym tygodniu:-DNawet nie wiecie jak się cieszę:-DBliziutko i do tego przedszkole to, które chciałam:-D:-D:-D

Dzis tez nie mam zbyt wiele czasu.Idziemy na urodzinki do Gabrysi:-)

Same widzicie, troszke ostatnio sie działo:-)

Dziewczynki mam nadzieje, że się zobaczymy w tym tygodniu.Serdecznie zapraszam do mnie na kawę.Może, któraś się skusi:tak:

A gdzie się podziałą nasza nowa mama:confused:

Gosia-stao lat, sto lat dla Olusia.Niech sie zdrowo chowa.Samych radości i pociechy z rodziców dla Waszego syneczka;-):-D

reklama
Hej dziewczyny, jak dzieciaczki, mi nie udalo sie ostatnio pojawic na forum. Internet nie dzialal, w koncu NTL sie pojawil po 2 tygodniach i naprawili wszystko. Olga: jak tam wyjazd do Malahide na rybke ??/Dalej aktualny??Moze ktos sie przylaczy i pojedziemy wieksza grupa:) Aha i mam jeszcze pytanko do wszystkich, czy ktos moglby mi przeslac prywatnie nr do Pani Bozenki, ktora robi wlosy:)dzieki serdeczne i pozdrawiam

Do góry