reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dziewczyny, wpadłam tylko,żeby się zameldować-pospałam, jak to mi się często zdarza popołudniami...:zawstydzona/y:

ruda, no faktycznie fachowcy:-( szkoda gadać...Też bym się wkurzyła!

Amelia, ja nie będę jutro u Ciebie, bo chcemy na lunchu sprawę tego angielskiego załatwić-jutro pierwszy dzień kursu a ja nic nie wiem:-D Zresztą Ty się tam też wybierasz , hahahahaha:-D Ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę, ech....;)
Aine nie pierwszy dzien kursu,tylko otwieraja biuro po przerwie wakacyjnej.Kurs podejrzewam,ze zacznie sie w polowie wrzesnia,musza zebrac ludzi i zrobic egzamin:-)
Mam nadzieje,ze nie bedzie padac,jak bedziemy tuptac do Wioli,ale pogoda:no:Szykujemy sie pomalu,bo po 9 chcemy wyjsc:-D

reklama
oki kobitki ja wczoraj mialam balange jak dzis wpadniecie do mnie to sie zgorszycie ,niepoprasowane,na ogrodzie buty poprane leza zapomnialam je schowac wczoraj,nieporobilam ciast i salatek,tylko zrobilam pomidorki pod pierzynka ,
olga79-wiem wiem ze wpadniesz do mnie nareszcie
aine-szkoda ze nieprzyjdziesz do mnie,a na ten kurs to wlasnie z gosia pojde zob.

Czesc dziewczynki!

Ja nadal w calosci :-( Termin minął w poniedziałek a tu nadal nic... Moja siostra przyleciala z Polski specjalnie na okazje porodu, a dzisiaj juz ja odwiezlismy na lotnisko, wiec siostrzenca nie przywitala osobiscie :-(
Mowiac szczerze juz sie czuje baardzo zmeczona tą ciążą! buuu:-(

Ach szkoda słów!
Ide sie obrazic na caly swiat!!:crazy:

zartuje :-D
trzymajcie sie cieplutko!

Ruda powodzenia w samolocie- dacie radę :tak:

Olga gratuluje zrzucenia wagi!

oki kobitki ja wczoraj mialam balange jak dzis wpadniecie do mnie to sie zgorszycie ,niepoprasowane,na ogrodzie buty poprane leza zapomnialam je schowac wczoraj,nieporobilam ciast i salatek,tylko zrobilam pomidorki pod pierzynka ,
olga79-wiem wiem ze wpadniesz do mnie nareszcie
aine-szkoda ze nieprzyjdziesz do mnie,a na ten kurs to wlasnie z gosia pojde zob.
Spotkanko,jak zawsze super,dzieki Wiolu nasza gospodyni.Pomidorki przepyszne:-)Milo bylo poznac Justyne z Aleksem.A te buty,to my z Olga wiemy,czemu sie tak rozpelzly po ogrodku;-);-):-D

gosia7267-heheheh ja tez wiem one wysychaly na ogrodku bo byly uprane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idziesz jutro ze mna do azabelki ?
a moze jest ktos chetny pojsc ze mna ?
olga79-no no no musisz czesciej wpadac do mnie posiedzimy na ogrodku,powdychamy oceaniczna bryze!!!!!!!!!!!!!!!!posadzimy kwiatuszki ...
justi-widzimy sie w piatek i sobote ,jak tam dojechalas?dalas rade?niezgubilas sie kobieto?
azabelka- jutro jestem u ciebie z mloteczkiem i 2 ksiazkami od ani na godz 13,podasz mi adres na gg
manija- no my juz tez chcemy zobaczyc twoja pocieche i zebys znami sie spotykala i z dzidziusiem
aine- szkoda ze niewpadlas do mnie ale jeszcze kiedys przyjdziesz ,ja cie wkrotce tez odwiedze po nowe przepisy!!hiihihih
ruda67-milego lotu ci zycze i odpoczynku w POLSCE
a emwu kochana wrocilas juz?pamietasz o sukienkach ?ze mi pomozesz cos wybrac?

Cześć wam babuszki:-)

Dzisiaj był bardzo miiły dzień.Wszystko dlatego bo spędzony w miłym towarzystwie.Powiem Wam, że zbliża się godzina 20, a ja mam dalej dobry humor.Jadłam u ameli2008 ogóreczka ze szklarni i to on chyba tak mnie trzyma z tym dobrym humorem:-D:-D:-DDziekujemy za gościne i za pyszności:-)

amelia2008-dobrze to nazwałaś-oceaniczna bryza:-D:-D:-DTylko ja sie boję, że po tej bryzie to do domu nie wrócę:szok::-D:-D:-D

justi0000-miło było Cie poznać:-)

gosiu-fakt teraz już wszystko wiemy:-D.....te buty, ciuchy i robaki, których nie widziałam:-DHaluny czy cuś....?:-D

manija-biedaczku.Widzisz powinnaś sie z nami spotkać.Pokazałybyśmy Ci np.podpicze to zaraz zaczełabyś rodzić:-D:-D:-D, a jeśli i to by nie pomogło to może zastosowałybyśmy jakieś inne sztuczki:-D:-D:-DWiola dzisiaj np.chciała mi dać do domu ogórka ze szklarni.Wprawdzie nie wiem po co, ale może by się i Tobie przydał;-):-D

ruda-daj znać co w końcu z tymi badaniami:confused:, bo to faktycznie jedna wielka kpina.

aine-Kwiatuszku, gdzie sie ukrywasz, że nie ma Cię tu z nami;-)

Ostatnia edycja:
olga79-a ty jak zwykle mnie rozbawilas do ,,,trzesienia sie podpicza hahhaa
nic niewidzialayscie bo mam odstraszacz kupiony na mychy,mole robaki,i gryzonieeeeeeeeeeeee,i cichojta tam .Do pracy rodacy
ogoreczka niechcialas a tak ci smakowal ze szkalrni naszej no !!

Witojcie tam!;-)

Ech, żałuję, że dziś nie byłam razem z Wami!!! Widzę po humorkach,że było wesoło:-D Amelia, następnym razem na bank:tak: A do mnie drogę znasz, więc wpadaj Podpiczko ty nasza kochana:-D

Olga, trzeba mieć naprawdę dużą wyobraźnię, żeby mnie do kwiatuszka porównać, hahahahaha:-D No chyba że chodziło Ci o taką wielką, rozłożystą piwonię:-D:-D

Amelia, weź od Azabelki książki dla mnie, bo mi wisi:-p Znaczy wisi mi te książki, hahahahaha:zawstydzona/y:;-) ok?:)

aaaa, z tym angielskim to nieźle zamotałam, hihihi. Już wszystko wiem;)

Ostatnia edycja:
Podobno terapia szokowa jest dobra na przyspieszenie porodu..

Wiola weź pokaż to podpicze!! Jestem gotowa!!:szok:

A za ogórka dziekuję uprzejmie :-). Raczej by sie biedak u mnie zmarnował w lodówce, jako ze od 2 tygodni przetrzymuje juz jednego i czekam az sam wypełznie he he :-D:-D

Co do porodu- moja babcia dała nawet na mszę zebym juz urodziła ha ha ha :-D:-D
Może to wreszcie pomoze :-D

Azabelki coś dawno nie widziałam tutaj. Nie ma czasu dla nas kobietka?

Ja ide spać moje kochane, a nóż sie zacznie w nocy, to chce byc wypoczęta ;-)
Buziaki!
Trzymajcie kciuki!

reklama
Co do porodu- moja babcia dała nawet na mszę zebym juz urodziła ha ha ha :-D:-D
Może to wreszcie pomoze :-D

:-D:-D:-D żartujesz?!:-D:-D:-D hihih, każda metoda dobra, a podobno babcine są sprawdzone:-D

Oczywiście wszystkie już śpią tylko ja, nocny marek, na czatach:-p:-)no i Yeti też nie śpi, bo w pracy...Chociaż kto ją tam wie, moze się zdrzemnęła przy lodówkach z mrożonkami, hihihi(Olga, tylko nie wyjedz całej algidy :p :-D).

Ciekawe, jak wiesienka na nowym;)
I emwu dawno nie było, pewnie jeszcze w Polsce grzeje dupkę:) tam ponoć spore upały...

Ostatnia edycja:
Do góry