reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

aine ja tez tak mysle ,bo irlandczycy to lebiegi,
olga79=ja wlasnie cos w nocy slyszalam ,garda jezdzila i u nas,i gdzies takze impreza byla glosna muzyka
co tu tak cichoooo,niektorzy to chyba zapomnieli o forum

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór.

Ja dopiero wróciłam.Byłam w gościach:-)

Mam nadzieje, że spotkanie dzisiaj się udało Dziewczynki:tak:

Tak pusto to już dawno tu nie było.Weszłam, żeby Was poczytać, a tu:szok::szok::szok::szok:

Mam nadzieję, że od jutra ruszy znów nasze forum:-)

Miłej nocy Kochaniutkie:-)

witam mamusie my juz od godziny na nogach,
ruda86-jak tam spotkanko?
co dzisiiaj mamuski porabiacie/?
My tez juz od godzinki nie spimy,zaraz kawka,robie pranko i na 12 do roboty:wściekła/y:do 20.30,a jutro na 7.30:no:Nie cierpie,jak koncze wieczorem,a drugi dzien na rano:angry:Wczoraj moj Olus zrobil pierwsze samodzielne kroki bez trzymania sie za meble:-)Wiola to moze w srode wpadniemy do Ciebie??Musze mlodemu kupic skarpetki i moze pierwsze butki:-DAnia dasz rade sie wybrac z nami??A Olga dolaczy sie??Zrobimy Wioli maly najazd na chate i ogrodek,przeploszymy wszystkie myszki i pajaczki:-D:tak:

hejka :-)
matko chyba za długo spałam, ale zadżumiona się czuje :confused:
spotkanie wczoraj było bardzo sympatyczne :tak: soczki również :rofl2:

wiesienka, jak tam nowa chatka? ale ci zazdroszcze że wy już po.... ja jak pomyślę o przeprowadzce do gęsiej skórki dostaje... teraz na tym mieszkaniu co jesteśmy tyle gratów nam się nazbierało że masakra :baffled: osobówką tego nie przewieziemy :-( trzeba będzie szukac jakiegoś vana :nerd: a do kiedy ty jesteś na zwolnieniu?

aine, amelia, olga dziękuje za komplementy w imieniu synka :-):-)

olga, pełen szacun za diete :tak: każda dieta jest fajna jak jest urozmiacona, ale ciężko jest przertwać jak co dziennie jesz to samo :-( miałam tak samo zaraz po narodzinach synka, co dziennie na obiad marchewka na słodko - i mimo tego że do tej poryją uwiebiałam, tak teraz szybko jej nie tkne :sorry2::-p
a powiedz mi w jaki sposób robisz szpinak? wstyd się przyznać ale ja nie umiem nic z nim zrobić, a chociaż raz chciałabym spróbować ;-)

gosia, gratulacje dla synka :tak::happy: a powiedz mi ile ma miesięcy (bo nie masz suwaczka, a niestety nie pamiętam czy wcześniej pisałaś..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

W końcu na spokojnie mogę usiąść przed kompem:-)
Witam wszystkie!
gosia,, gratulacje dla Olka, już niedługo będzie śmigać!!!:-)
olga, piszesz o diecie, ale w ogóle się nie chwalisz, jak ładnie schudłaś!!:-) pozazdrościć!
barmanka, zobacz na pw;)
amelia, jeszcze na spacerku??
no właśnie-wiesienka-odpoczywacie już po przeprowadzce ?:-)
Pozostałe mamuśki gdzie się pochowały???

reklama
Czesc dziewczyny, mama ameli2008 mnie scigala zeby sie odezwac do was, wiec pisze.:)Mam malego, raczej jak na swoj wiek duzego Aleksa-11miesiecy, tez czasem nudze sie w domu, jesli macie ochote to piszcie, chetnie umowi sie na jakis spacerek . Pozdrawiam Justyna

Do góry