Witam moje piekne Babeczki :-)
Dziewczynki nie mogłam się doczołgać tu do Was, ale w końcu udało się;-)Właśnie przeczytałam, że jutro spotkanie.Fajnie, że się zobaczycie choć smutno mi, że ja nie mogę:-(
Po pierwsze Łukasz pracuje i muszę być z Igą.Po drugie idę w gości.Po trzecie jestem na diecie i nic tylko woda mi pozostaje, ale jeszcze tylko 6 dni.
Szkoda, że nie wpadłyśmy na pomysł wcześniej.Nic straconego bo mam nadziję, żę zobaczymy się wkrótce;-)
:-)
Co do mojej diety.Dziewczyny trzymam sie twardo choć sałata i szpinak stają mi w gardle
Dołącze Wam potem zdjecie mojego dzisiejszego obiadu.Nie dałam rady zjesc go do końca.Z każdym kęsem rósł mi w buzi
Kolacji dałam radę bo bardzo lubie mięso gotowane:-)No nic moje drogie żarło sie to teraz trzeba cierpieć;-)
ruda86-no w końcu jesteś spowrotem:-):-):-)
amelia2008-za zaniedbywanie forum grozi kara cielesna
, nie pytaj jaka
Widze, że Twój urok osobisty Kochana sprawił, że
ruda wróciła do nas:-)
aine-bardzo smakowicie brzmią te dietetyczne gołąbki
Kobietko jak masz ochote na malibu to musisz spróbować mojej produkcji z lodami
Ja z kolei bym wypiła z wielka chęcią pina colade
Oj jęzor mi wisi do ziemi.Musialaś zrobić mi takiego smaka;-)Za karę w najblizszym czasie umawiamy się obowiązkowo z dziewczynami na małe co nieco;-):-)Ładnie tak katować koleżankę?
barmanka79-śliczne dzieciatko, fajnie, że maluszek chce korzystac z takiego wynalazku.Miałam również hustę, ale nic z tego nie wyszło.Iga ten uparciuch ryczała jak opętana
:-)Kochana z tym budzeniem się Twojego malutkiego to może byc chwilowe.Nic sie nie martw.Wiem, że jest cos takiego jak okres wzrostu dziecka.Wtedy maluszek może być bardziej pobudzony i budzic się w nocy.Miejmy nadzieje, że to jest własnie to i za kilka dni znów bedziecie przesypiali spokojnie całe noce;-)
manija-fajnie, że masz juz siostrzyczke przy sobie.Pozdrów ją
No teraz to już pewnie urodzisz.Mały chciał zapewne poczekać na ciocię;-)
wiesienka-trzymam kciuki, oby wszystko sprawnie i szybko poszło
Mam nadzieje, że w nowym mieszkanku będzie Wam miło płynał czas, w oczekiwaniu na przyjście nowego członka rodziny:-)
gosia-widzę, że Ty wstałaś jak ja kładłam się spać
Pewnie jak tak wcześniej wstałaś to o tej godzinie juz śpisz razem ze swoimi chłopcami;-)
Oto zdjęcie mojego wspaniałego obiadu. Wprawdzie nie wygląda źle, ale wierzcie mi smak jest fatalny.Wszystko bez przypraw i soli.Blee