reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Hej dziewczyny,
Jutro dziewczyny WIELKA PRZEPROWADZKA,:-D
odebraliśmy dziś klucze i jutro ruszamy, mam nadzieje ze pójdzie gładko, ekipa przygotowana i czeka tylko, wiec jak skończymy to się odezwę,
pozdr.

reklama
wiesienka, jak ja nie lubię przeprowadzek, wrrr...Powodzenia jutro i oby wszystko gładko poszło:tak:

Ale ruch tu dzisiaj!!!:-p:-)

Witam wszystkie obecne i przyszle mamuski:-D:-D:-D
chyba sie zapowiada ladna sobota,niebo blekitne...a ja mam wolne:-)Obiadek z wczoraj ,zrobiony przez duze kochanie,a male kochanie juz od 6.30buszuje:sorry2:Nie da mamie pospac.Teraz oglada swoja ulubiona baje Epoke lodowcowa i nie ma Olusia;-)Moze wyciagniemy tatusia nad morze,jak sie wyspi po nocce?
Wisienka ja w ciagu 3lat przezylam 4 przeprowadzki,ostatnia jak Olek mial 7mc,nie cierpie:crazy:najpierw pakujesz,a potem rozpakowujesz,a jak zobaczylam ile rzeczy sie nazbieralo to sie przerazilam:szok:
Aniu,jak golabki wyszly??Narobilas smaka:tak:

cześć :)
Co u was słychać?
Wpadłam zapytać czy macie może ochotę i czas na wyjście jutro?
bo ja sobie muszę zrobić wychodne :tak:
Więc chętnie bym się z wami umówiła na jakąś kawke!
Są chętne??
Pozdrawiam!

hejka dziewczynki.
echhh wymiękam normalnie :baffled: dziecie zmieniło mi się nie do poznania :zawstydzona/y: w ciągu dnia jeszcze jest ok, ale wieczorem to masakra jakaś... marudny jak nie wiem co, zabawki bee, mata bee, leżaczek bee, mamusi rączki bee... normalnie nie mam sił, tym bardziej że wieczorem sama jestem, bo mąż w pracy..
ja się zastanawiam czy ktoś mi dziecko podmienił czy też ktoś nad nim voodoo odprawiał??!!?? :crazy::crazy: normalnie jak nie moje dziecko....
na dodatek poprzestawiało mu się ze spaniem w nocy :-( spał już mi ładnie cała noc, a teraz mam 1-3 pobudek, nigdy nie wiem jaka będzie noc. ma już ustalony wieczorny rytuał, a mimo tego noce są do d..y:baffled:

a z tych fajniejszych rzeczy to ostatnio latam w chuście z małym ;-) na razie spacerki są tak po godzince, powoli przywyczajam juniora, potem zmieniamy chustę na wózek i dalej lecimy do parku. wkleje kilka fotek :-)

Załączniki

• IMG_2528.jpg
    IMG_2528.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_2529.jpg
    IMG_2529.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_2532.jpg
    IMG_2532.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_2533.jpg
    IMG_2533.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 21
Ruda, a o której i gdzie chcesz się spotkać?
bo jeśli gdzieś na mieście to ja bym mogła podejść na jakieś max dwie godzinki (dłużej nie dam rady niestety :zawstydzona/y:)

barmanka no a mieście gdzieś trzeba by było wybrać jakieś miejsce, mi obojętnie gdzie,może ktś zna jakieś fajne miejsce?
Fajnie,że byś mogłą wpaść chociaż na troche !:tak:
Mam nadzieje,że inne dziewczyny też się skuszą :)

ja za bardzo nie znam fajnych lokali... :-(
ale przychodzi mi do głowy ten pub obok St.Greena, jak kojarzę Olga się tam ostatnio bawiła :-), tam są dobre duże drineczki :tak: mam nadzieję że coś dobrego bez % też dostanę :-D:-D
a o której?

nie jestem pewna ale chyba mówisz o Fridays ?
Jak dla mnie może być :)
A godzine wy zaproponujcie,może koło 13-14??Jak wam pasuje bo ja mogę się dostosować

reklama
Hej laski!
Buuu, ale bym sobie jutro z Wami posiedziała przy drinku!!Ale nie mogę, mamy już inne plany:-( A malibu za mną chodzi i chodzi chyba od tygodnia:-p:-)ruda, ale fajnie Cię znowu widzieć na forum;-)
gosia, gołąbki wyszły dobre, ale małe sprostowanie: my(ja- kiedy mam zryw:-D)staramy się ostatnio trochę zdrowiej odżywiać, hihih(Rafał uskutecznia dietę South Beach, z dobrym rezultatem), więc te gołąbki to właśnie takie pod dietkę...:-p Farsz:mielona pierś z kurczaka(wcześniej ugotowana), pieczarki, cebula i przyprawy. Sos: pomidory z puszki zmielone w blenderze, do tego dużo czosnku i oregano. Tylko kapusta "normalna", hihi, włoska:-) Nawet smaczne to jest:-)

barmanka, a jak idzie wiązanie chusty? bez problemu?:-) świetnie wyglądacie tacy wtuleni:)

Ostatnia edycja:
Do góry