reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Dobry wieczór Kobity;-)

Widzę, że tu cisza jak makiem zasiał:szok:Może niktórzy to się już rozdwoili?:-D
Chyba ta pogoda wpływa na nas nikorzystnie:-(

Ja jestem dziś jakaś dziwna, zakręcona, śpiąca i nieprztomna zarazem:eek::cool:
Znów idę na noc do pracy i chyba musze się położyć bo inaczej nie dam rady:no:
Więc żegnam Was miłe Panie i życzę udanego, upojnego, pełnego wrażeń wieczoru:-D

amelia2008- Kochana jak tam te Twoje myszy, szczurki,szynszyle, koszatniczki, chomiki i inne gryzonie u Ciebie w domu?:-D:-D:-DWszystko wytępione?:szok::-D
wiesienka-nie przemeczaj się Kobieto, nie wolno Ci.Pamiętaj, że my wszystko widzimy;-):-D

Ostatnia edycja:
olga79-ty wariacie ja tu trzese sie ze strachu a ty sobie zartujeszzzzzzzzzzzz,no narazie niema myszek i moli hihihi,pulapki zastawione,
dzis kolega sie wyprowadzil i juz 1dziewczyna czeszka przyszla obejrzec dom i pokoj do wynajecia
pozatym kupilam sobie plastry z woskiem i przykleilam pod nosek i jak oderwalam to byl piskkkkkkkkkkkkk ale warto poszly wloski czarne do kosza hihih

pozatym kupilam sobie plastry z woskiem i przykleilam pod nosek i jak oderwalam to byl piskkkkkkkkkkkkk ale warto poszly wloski czarne do kosza hihih

A mówiłam Ci,żebyś sobie pożyczyła do domu laserek, podobno mniej boli:-p:-D

Ja już mam dziewczyny offa, hihihi.Rafał wziął małą w obroty a ja się byyyczę!!!!Nawet mi się nie chce sprzątać, bo jutro i tak mieszkanie będzie znów wyglądało jak po przejściu tornada..

Dziś Rafał negocjował z landlordem w sprawie obniżenia czynszu-nie zgodził się:wściekła/y: Oczywiście odmówił z szeroookim uśmiechem na ustach, jak to Irolek.Tłumaczył, że płaci za to mieszkanie 600 euro do spółdzielni,że nasz czynsz ledwo mu pokrywa kredyt na to mieszkanie, ble ble ble...W każdym razie dupa blada.Do negocjacji podejdziemy za pół roku, a jak nie, to do widzenia.A może wy laski jesteście bardziej oblatane w przepisach, więc zapytam-mieszkamy tu od marca, za miesiąc minie pół roku;być moze jest jakieś prawo, ktore nakazuje mu zwrot kaucji po pół roku i z uwzględnieniem miesięcznego wypowiedzenia?...Łudzę się, że może macie jakieś nowe wieści na ten temat...

Ostatnia edycja:
cześć Babeczki,
Olga79 - wiem ze wszystko widzicie, ale mój mąż tez mi nie daje za wiele nic zrobić, jak tylko chce trochę więcej -to On zaraz - Kochanie wiesz ze już na dziś wyczerpałaś limit i teraz to proszę grzecznie na kanapę poduszka pod pupę i odpoczywasz:tak::szok::tak:,wiec ja posłuszna zona ale tylko w tym przypadku- bo tak to posłuszna wcale nie jestem :no::-D kładę się i odpoczywam. Dziś wziął urlop i pakuje rzeczy, ale jakoś sprawnie nam to poszło - prawie spakowani, na sobotę znajomi się zjeżdżają żeby nam pomoc w przeprowadzce, wiec jak tu wpadnie ekipa to raz dwa i będziemy w nowym apt:-D:-D:-D
Aine- czuje się dobrze, o tyle komfort jak jestem na zwolnieniu, ze jak chce mi sie spac to ide i pol godzinki ,czy godz. i jestem jak nowo narodzona, a w pracy siedzialbym i musialabym sie meczyc, a szczegolnie jak taka pogoda jak dzis - przed deszczem nie moge sobie poradzic tak chce mi sie spac,
Aine- wszystko zalezy co masz w umowie, poczytaj moze okazac sie ze mozecie zrezygnowac i kaucja Wam nie przepadnie, a tu podaje namiary gdzie specjalizuja sie jak masz problemy z lanlordem,powodzenia
Ms. Paulina Mager
Polish Outreach Worker
Eastern Region Advice Centre
Threshold
21 Stoneybatter
Dublin 7
tel 6353604
Fax No. 01 677 2407
polishadvice@threshold.ie
www.threshold.ie

Ostatnia edycja:
Cześć kobiałki:-)
Amelia, z którą Pauliną? z rudą? To pozdrów ją od nas koniecznie!!!

Dziewczyny, czy w tym kraju można gdzieś kupić kapustę pekińską???

reklama
Witam, witam piekne Panie:-)

Ja już po spacerku:tak:Piękna pogoda dzisiaj:-)Właśnie Iga wcina lody, a ja idę przyszykowac sobie mój przepyszny obiad.Dziś w zestawie mam szpinak, jajko i pomidora.Same pyszności:szok::-D

aine-szczerze mówiąc nie mam pojęcia, wiem, że u nas w Dunnsie można kupić młodą kapustę, ale pekińskiej nie przyuważyłam.
amelia2008-jeśli to ruda to koniecznie pozdrów ja od nas.Miłego dnia Wam życzę:tak:

Do potem;-)

Do góry