reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dzien boberek!
Kapitan Ciezarówa stawia sie na wezwanie!

Franulek sie zaparł i w dupie ma wychodzenie na świat szczerze mówiąc :-D Ja sie chłopu nie dziwie, marne zycie go czeka z matką wariatką i ojcem świrkiem :-D he he

Widzę, ze małe spięcie było na forum, zgroza, az mi sie laptop spocił :szok:. Ale widze tez ze atmosfera sie uspokoiła, wszystkie mamusie w dobrych humorach dzisiaj i oby do przodu!!:tak:

Ja sobie ide ogrodek wypielic :-)! CIAO!

reklama
azabelka -jak chcesz to sie obrazaj,jak mowie ze wpadne to bede u ciebie zablokowalas gg wiec niemam jak ci napisac i prosilam cie bys weszla w liste zablokowanych i zobaczyla ja juz probowalam pisac do ciebie na gg ale nic nieodpisujesz,.
to przecieraj ta duperelke to niebedzie sie kurzyc
moge w piatek wpasc lub w sobote do ciebie jak chcesz
manija-a co masz w ogrodku?jakies warzywka i kwiatuszki ?

Ostatnia edycja:
W ogrodku to ja mam glownie pety z papierosow, bo sasiadowi z popielniczki wywiewa :wściekła/y::wściekła/y:
SĄSIEDZIE JESTEŚ DUPA!!:crazy:

(ulzylam sobie :-D)

Ponadto zasadzilismy sobie gruszę, winogron, groszek pachnacy, lawendę i kilka mniejszych krzaczkow, wokol ktorych trzeba wypielic bo gina w trawie. Pojawily sie tez ziemniaki niewiadomo skąd hihi:-)
Zwykle ogródkiem zajmuje sie Norkowski, ale biedak ma juz tyle zleceń ode mnie, ze znowu weekendu nie miał, to go wyręczę, pókim w jednym kawałku.

Ja Was kiedys wszystkie, co do jednej, bez wyjatku zaprosze na mega grilla i bedziemy pić!
:rolleyes::wink::-):-D

wiesienka, odpoczniesz, zadbasz o siebie i wszystko będzie oki;)
Manija, a ja za każdym razem, jak mówisz o swoim Norku, to go sobie wyobrażam jako tego Tadzia z "Miodowych lat":-D czyżby podobny?:-D:-D skąd taka ksywa?hahahah

Amelia, co do środy się jeszcze umówimy, ja się do Was dostosuję. Co prawda mała wstaje późno, np. o 11:00, ale jeśli Wam taka pora odpowiada, to najwyżej poczekacie sobie przy kawce i pogadacie, a ja "obrządzę" małą, hehehe.

Azabelka, a Ty mi przypominaj o tym młoteczku, bo jak znam życie, to go zapomnę wziąć do Olgi!!

Aine daleko mu do Norka z miodowych lat na szczescie ha ha :-D, a ze Norbert mu na imie to go tak pieszczotliwie nazywamy :-D. Wrzuce jego zdjecie na nasza-klase w koncu to sobie zobaczycie tego mojego łosia kochanego :-D

Acha i jeszcze Wiesienko kochana! Odpoczywaj kobietko! Usadz tyleczek i wsluchaj sie jak dzidzia rosnie :-)

Cześć
Wszystkie jesteście super osobami
Każda inna,ale miło było z wami popisać no i spotkać się:)
Ale jak widać to nie moja bajka
Wiem,że nie każdy się musi lubić,no ale skoro piszemy na forum gdzie jest wiele różnych osób to chyba jakiś szacunek dla innych każda z nas powinna mieć,albo chociaż udawać,że go ma ;)
Tak czy inaczej nie chce znów psuć tutaj atmosfery i nie piszę po to,żeby znów jakaś dyskusja się z tego wywiązała
Weszłam na forum po to żeby nie znikać tak po prostu bez słowa bo jednak trochę przyzwyczaiłam się do pisania z Wami.
Wszystkim 'ciężarówką' życze zdrówka i szybkiego porodu
I znikam ;-)

Manija-ee..to ladnie masz na tym ogrodku:tak::tak:Musze toto zobaczyc;-)Ja na tamta wiosne sadzilam w ogrodku polskie mieszanki,bo mi sie makow i chabrow zachcialo:baffled:No i wzeszly....sliczne polskie chwascioki:-D:-D

amelia2008-ciii..nie denerwuj sie babo,bo ja nie wiem naprawde o co z tym blokowaniem na gg chodzi?Nic nie blokowalam,zniknelas mi a teraz kontakt na nowo nie chce sie wpisac:confused:Nie rozumiem...Ale pracuje nad tym:tak:

Aine-ten mlotek to Olga zabierze:tak:Bo my tak duzej nie mozemy bez niego funkcjonowac....:-)

Wiola widze, ze ostro dodajesz zdjecia Amelki na nk. I slusznie, bo coreczke masz przesliczną!:-)

Azabelka.... maki, chabry.... jasny gwint! Kolejne lato spedzilam tutaj, a tam w Polsce wokol domu rodzicow, wsrod zboz, modrzewii, sosen.... aaaaa..... pszczólki, bączki, konie, komary, a nawet muchy- wszystko takie piękne, w słoncu...

I prosze, doceniam to wszystko dopiero jak wyjechałam z Polski...

(no moze jednak oprócz tych much... :D)

reklama
Do góry