anineczka
królowa mrówek :P
Witam i przepraszam, że się wtrącam
Ale ja i Kasia Irlandka jesteśmy Waszymi moderatorkami.
Jeśli macie jakiś problem walcie jak w dym
Jeśli chcecie zmienic nazwę wątku to powiedzcie na jaką.
Ale nie bronię Wam zakładania nowego wątku,tylko zaznaczam,że my takie złe nie jesteśmy i z miłą chęcia przyjmiemy każdego.Ja sama jestem z pod Dublina a na mamach z Irlandii większośc dziewcząt jest z Galway i okolic i jakoś nie miałam problemu się z nimi zakolegować
Jakby nie było ja i Kasia pomożemy Wam i życzę powodzenia w rozkręceniu wątka :-);-)
Ale ja i Kasia Irlandka jesteśmy Waszymi moderatorkami.
Jeśli macie jakiś problem walcie jak w dym
Jeśli chcecie zmienic nazwę wątku to powiedzcie na jaką.
Szkoda,że jednak nie próbowałaś na"Mamy z Irlandii".Przywitałaś się raz i tylko i wyłącznie napisałaś,że poszukujesz jakiejś mamy chętnej na spacerki.Pozdrowiłaś nas i to wszystko.Wystarczy się trochę wkręcic i pogadac o czymś i o niczym a już zawiązują się przyjaźnie ;-).Pewnie wiele z nas próbowało gdzieś poklikac, ale z racji tego, że wiele watków trwa już dłuższy czas nikt nie zareagował.Było tak właśnie w moim przypadku.Myślę, że wiele poczatkujących forumowych mam ma ten problem.Cieżko się odnaleźć w wątkach, które trwaja juz ponad rok.Myślę, że wiele z nas chce pogawędzić, ale nie wie gdzie dołączyć, z kim pogadać.
Ale nie bronię Wam zakładania nowego wątku,tylko zaznaczam,że my takie złe nie jesteśmy i z miłą chęcia przyjmiemy każdego.Ja sama jestem z pod Dublina a na mamach z Irlandii większośc dziewcząt jest z Galway i okolic i jakoś nie miałam problemu się z nimi zakolegować
Jakby nie było ja i Kasia pomożemy Wam i życzę powodzenia w rozkręceniu wątka :-);-)